Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 13:55, 23 gru 2015

inag napisał(a)
Taka głodna jestem a Ty pokazujesz te pyszne pierniki! Masz teraz na sumieniu moje burczenie w brzuchu
Bardzo ładna choineczka! Życzę duuuuuuużo prezentów pod nią!

Zastanawiałam się wieczorkiem co to za dźwięki, a to Twój brzuszek.
Dobrze że nie przeczytałam tego postu wczoraj, wyrzuty sumienia nie pozwoliłyby mi zasnąć.)
Mam nadzieję że pod choinką znajdzie się chociaż jeden prezent dla mnie.
Nallar 14:00, 23 gru 2015

Zostawiam dla wszystkich zaglądających a dla nie zaglądających do mojego wątku wstawiam życzenia tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6353-zyczenia-na-boze-narodzenie-i-nowy-rok-2015-2016

Katkak 18:36, 23 gru 2015

Ewuniu moja kochana - życzę Tobie i Twoim bliskim radosnych Świąt pełnych radości i uśmiechu, duuuuużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń . I ściskam także imieninowo . Niech każdy dzień przynosi Ci radość i uśmiech .
Dorota123 20:04, 23 gru 2015

Pozdrawiam świątecznie.
sylwia_slomc... 22:26, 23 gru 2015

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy ogromu łask płynących od Bożej Dzieciny wprost do Serc Waszych i rodzin. Oraz Wigilii w rodzinnym gronie przepełnionej miłością.

Nallar 22:47, 23 gru 2015

Kochani, bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia.
Ogrodowiskowa rodzina powiększa się z roku na rok. Dotrzeć do wszystkich nie sposób, więc życzenia dla całego grona wspaniałych ludzi zostawiłam w wątku który założyła nasza szefowa.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6353-zyczenia-na-boze-narodzenie-i-nowy-rok-2015-2016?page=3
gobasia 18:21, 24 gru 2015

Wesołych Świąt
oraz 100lat w dniu imienin
Katkak 09:13, 29 gru 2015

Ewunia wyczytałam u Lukiego, że chcesz okopczykować róże i użyć do tego kory. Ze mnie żaden znawca, po róże też dopiero co w tym sezonie posadziłam, ale one nie lubią kwaśnego, więc nie wiem czy kora to dobry pomysł. Ja je tylko ziemią okopczykuję. Tak robię od kilku lat z tą moją jedną pnącą przy garażu (źle prowadzoną zresztą) i jest ok. Oj Ewunia, jak mi fajnie było się wczoraj zmęczyć w tym ogródeczku... Wiosno przybywaj . Buziaki .
Nallar 18:35, 29 gru 2015

Katkak napisał(a)
Ewunia wyczytałam u Lukiego, że chcesz okopczykować róże i użyć do tego kory. Ze mnie żaden znawca, po róże też dopiero co w tym sezonie posadziłam, ale one nie lubią kwaśnego, więc nie wiem czy kora to dobry pomysł. Ja je tylko ziemią okopczykuję. Tak robię od kilku lat z tą moją jedną pnącą przy garażu (źle prowadzoną zresztą) i jest ok. Oj Ewunia, jak mi fajnie było się wczoraj zmęczyć w tym ogródeczku... Wiosno przybywaj . Buziaki .

Kasiu Ty mnie nawet nie strasz Czyli co, kora jest zła?
Na chwilę obecną kopczyki zrobione są z ziemi ale są zdecydowanie zbyt małe. Muszę poczytać i dokształcić się w tym temacie Dzięki za podpowiedź.
Mnie też męczy....ale paskudne choróbsko, czuję się i wyglądam fatalnie. Nie obeszło się bez wizyty u lekarza i antybiotyków.
Też chcę wiosny
Gardenarium 20:45, 29 gru 2015

Kora gorzej izoluje, ziemia jest zdecydowanie lepsza, ale jak nie masz nic innego to na ziemię daj korę. Nie zakwasi, bo na wiosnę ją zdejmiesz.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies