Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 12:57, 14 cze 2014

Bogdzia napisał(a)
Pospacerowałam po Twoim pięknym ogrodzie i koza moim zdaniem może zostac , ładny eksponat. Ciasteczkiem bez pozwolenia sie poczęstowałam , jak wystawione to chyba można????

Bogdzia one są dla Wszystkich - smacznego - naprawdę są zdrowe i pyszne - mówi Ci do wielki łasuch

Bogdzia wczoraj poleciłam Twoją stronę Agnieszce, to jest link do jej strony
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4589-ogrod-prawie-romantyczny

Poleciłam Ciebie jak ekserta od rododendronów a ma chyba jakiś problem (ja się za to nie zabieram - nie znam się na tym)

Pozdrawiam
asiach 12:58, 14 cze 2014

Marta7 napisał(a)
Asia ale stworzyłaś cudowny ogród,rzeczywiście bardzo przytulny i dopracowany,spacer po nim w to przedpołudnie to była dla mnie sama przyjemność.
Pozdrawiam serdecznie

Ślicznie dziękuję, zapraszam i pozdrawiam
asiach 13:04, 14 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu wstawiłam zdjęcia wiązówki jak u mnie rośnie miłego weekendowania

Dziękuję, zaraz biegnę
Tobie również życzę miłego weekendu
Choć dla mnie prawdziwy weekend to będzie następny już zacznę świętować w czwartek - będzie Jaruś i przyjedzie Kuba - prawdziwe święto
Myslami już jestem daleko .....
asiach 13:06, 14 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ciasteczka mniam Ja łasuch więc wzięłam dwa U mnie raz świeci raz pada ale życzę pięknej pogody i miłego weekendu

O Gosiu, to tak jak u mnie. Teraz właśnie pada i wykorzystuję na O.

Również życzę miłego weekendu
asiach 13:09, 14 cze 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Wszyscy o ciasteczkach, a mnie blok czekoladowy przypomniał czasy, w których w każdym niemal sklepie można go było na wagę kupić. Jakie smaki były jeszcze? Może orzechowy, śmietankowy? Stare dzieje...

Basiu, i ja pamiętam te czasy. Był jeszzce Bambino z polewą i ryżem dmuchanym w środku. Chyba z murzynkiem na opakowaniu
Tak masz rację - to były czasy
Ale ten jest smaczniejszy
AgnieszkaW 13:16, 14 cze 2014

Przepis na ciasteczka owsiane jest baaardzo w moim stylu, bo ja prawie cukru nie używam (jak już, to trzcinowy, melasę i miód). Piekłam już owsiane ciasteczka z różnych przepisów, ale ten do mnie przemawia
asiach 13:20, 14 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Przepis na ciasteczka owsiane jest baaardzo w moim stylu, bo ja prawie cukru nie używam (jak już, to trzcinowy, melasę i miód). Piekłam już owsiane ciasteczka z różnych przepisów, ale ten do mnie przemawia

Z czystym sumieniem polecam
Donia72 13:24, 14 cze 2014

Witaj Joasiu Siedzę w Twoim wątku,dopiero jestem na 21 str. ale dotrwam do końca Piękny ogród stworzyliście, włożyliście mnóstwo pracy, a przede wszystkim serca.
Pozdrawiam
Jag_58 13:37, 14 cze 2014

asiach napisał(a)

Dziękuję, zaraz biegnę
Tobie również życzę miłego weekendu
Choć dla mnie prawdziwy weekend to będzie następny już zacznę świętować w czwartek - będzie Jaruś i przyjedzie Kuba - prawdziwe święto
Myslami już jestem daleko .....

Asiu cieszę się razem z Tobą czyli na co dzień jestes sama ale forum dużo wynagradza : i ciągle jest towarzystwo buziaki
ModraSowa 20:31, 14 cze 2014

Asiu. U Ciebie jest pięknie. Cicho, pachnąco i łagodnie.Tak odbieram Twój ogród.
A do tego słodkości, uwielbiam i robić i jeść.
Koza przepiękna, nigdy bym czegoś takiego nie wyrzuciła, świetna jako kwietnik.
Zamierzam gościć u Ciebie, jesli pozwolisz.
Pozdrowienia.