Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 00:07, 16 cze 2014

Kasiek napisał(a)
Asiu wiesz moze gdzie moge zamowic poziomki Regina? Szukam i szukam i chyba slepa jestem

Kasiu, to mnie zaskoczyłaś. Ja poziomki mam ale nn! Może to są i Regina. Ale zmontywoawłaś mnie do szukania i czytam, że Regina to jakaś odmian olbrzymia. To chyba nie moje. Ale gdybś chciała to daj znać.
Jeśli nie to znalazłąm w internecie ale nasiona nie sadzonki - zobacz http://www.zasiej.pl/search.php?text=poziomka+
Pozdrawiam wieczorową porą
Kasiek 00:11, 16 cze 2014

Asiu, wolalabym juz sadzonki Szukam Reginy wlasnie ze wzgledu na jej duze i smaczne owoce. Dziekuje za propozycje,mam tutaj ogrodnika ktory ma rozne rodzaje poziomek, takze moge kupic, ale...ja chce Reginke
asiach 00:18, 16 cze 2014

Kasiek napisał(a)
Asiu, wolalabym juz sadzonki Szukam Reginy wlasnie ze wzgledu na jej duze i smaczne owoce. Dziekuje za propozycje,mam tutaj ogrodnika ktory ma rozne rodzaje poziomek, takze moge kupic, ale...ja chce Reginke

Będę szukać dalej
Kasiek 00:24, 16 cze 2014

Asiu, moze wpadnie Ci gdzies w oko, tak przy okazji
W spokoju przejrzalam fotki i znowu czuje niedosyc, Asiu, pokazuj wiecej, masz naprawde pieknie
asiach 00:32, 16 cze 2014

Kasiek napisał(a)
Asiu, moze wpadnie Ci gdzies w oko, tak przy okazji
W spokoju przejrzalam fotki i znowu czuje niedosyc, Asiu, pokazuj wiecej, masz naprawde pieknie

Kasiu, a mnie się wydaje, że pstrykam na okrągło a syn twierdzi, że stale te same ujęcia. Na odległość ma wgląd i zagląda Ale co można focić na 20arach stale coś innego?
Napia 06:42, 16 cze 2014

asiach napisał(a)

Asiu, kiedy patrzę na zdjęcie ze ścieżką, mam wrażenie, że Twój ogród jest olbrzymi i skrywa wiele nieodkrytych jeszcze zakątków. Pokazuj nam je, Asiu, bo piękne są i tajemnicze
polinka 06:56, 16 cze 2014

Dziękuję za przepis, w następnym tygodniu będę próbować
Spokojnego tygodnia
07:15, 16 cze 2014
Asiu, poradź mi co posadzić zamiast śliwy w to miejsce nad śmietnikiem na przed ogródku?
Kapibara 22:08, 16 cze 2014

A w takich cienistych zaroślach, gdzieś na końcu ścieżki, pod liściem paproci kryją się Szaruchy i Mroczniaki. Czasem drapną pazurkiem po kostce zbłąkanego wędrowca lub wrzucą kamyczek do buta, ale ogrodu strzegą przed złym okiem niczym największego skarbu

Asiu - tajemniczy ogród w kolejnej pięknej odsłonie. Jak Ty to robisz, że masz tyle dróżek i zakątków?
Bogdzia 23:08, 16 cze 2014

asiach napisał(a)

Asiu jaki Ty masz piękny ogród. Bajka po prostu.Zdjęcia porównujące robią olbrzymie wrazenie. Podziwiam , ale chciałam spytac o te drzewo tak pięknie przebarwione , co to jest???I jak wybierasz liście z tego żwirku????Fajne zdjecia robisz, muszę znaleźc wiecej czasu by przejrzec dokładniej Twój watek.Pozdrawiam serdecznie.