Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 10:05, 15 cze 2014

Podcięte daglezje - zrobiłąm miejsce pod następne nasadzenia albo miejsce na ławkę o której usłyszałam w dzisijeszym programie Maja w ogrodzie

pozostałość po rokitniku zarasta trzmieliną - gdzie rokitnik nie może tam trzmielinę wyśle

piwonie wsparte ale przewieszone

doszliśmy do poziomek
asiach 10:09, 15 cze 2014

Sosna, żywotniki cięte w kule, cyprysik i ....

asiach 10:13, 15 cze 2014

Ivvvona 10:30, 15 cze 2014

Dziękuje za kolejną możliwość pospacerowania po Twoim ogrodzie, mam wrażenie że to park a nie ogród, jest pięknie i nastrojowo. Jak zakwitną hortensje to będzie dopiero widok Pozdrawiam niedzielnie
Mirella 12:18, 15 cze 2014

wybrałam ten widoczek jest piękny,mam Bergenie w zestawie z Cisem, coś z moim Cisem się dzieje złego, igły od środka ma beżowego koloru, na zewnątrz zielone, przyrosty też zielone.
Jag_58 12:41, 15 cze 2014

Asiu jak zawsze piękne widoczki hortensję ,która Ci zakwitła chyba mam taka samą u mnie tez juz ma spore kwiaty a widoczek ,który wybrała Mirella tez mnie zachwyca ,taki romantyczny a miejsce na ławeczkę koniecznie znajdź ,ja mam 8 ławek i z wszystkich korzystam jak jestem w ogrodzie widać więcej siedzę niż pracuję hahhahh pozdrawiam niedzielnie
asiach 20:11, 15 cze 2014

Lukasz2013 napisał(a)

Robi wrażenie. Pięknie. Też bym chciał mieć tak dojrzały ogród. Pozdrawiam

Łukasz, Ty masz piękny ogród - byłam u Ciebie - teraz to tylko kwestia czasu. Czyli czekamy - a za kilka lat też będzie dojrzały Mój ma 16lat (tzn. moment od posadzenia pierwszego drzewa przed domem
Miłego wieczoru życzę
asiach 20:16, 15 cze 2014

Ivvvona napisał(a)
Dziękuje za kolejną możliwość pospacerowania po Twoim ogrodzie, mam wrażenie że to park a nie ogród, jest pięknie i nastrojowo. Jak zakwitną hortensje to będzie dopiero widok Pozdrawiam niedzielnie

Dziekuję, że wpadłaś do mnie a furtka mojego ogrodu zawsze jest otwarta dla każdego, kto ma ochotę po nim pospacerować
Życzę miłego wieczoru
asiach 20:38, 15 cze 2014

Mirella napisał(a)

wybrałam ten widoczek jest piękny,mam Bergenie w zestawie z Cisem, coś z moim Cisem się dzieje złego, igły od środka ma beżowego koloru, na zewnątrz zielone, przyrosty też zielone.

Widziałam u Ciebie - bardzo ładne zestawienie. Bergenie mają to coś w sobie
Kiedyś za tą bergenią była hortensja też świetnie to wyglądało ale z uwagi na zmianę warunków świetlnych byłam zmuszona ją przesadzić Ale piers walczy o życie i szuka słońca - nie ma pokroju wzniosłego tylko płożący. Ale .... puki co zostaje

asiach 20:55, 15 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu jak zawsze piękne widoczki hortensję ,która Ci zakwitła chyba mam taka samą u mnie tez juz ma spore kwiaty a widoczek ,który wybrała Mirella tez mnie zachwyca ,taki romantyczny a miejsce na ławeczkę koniecznie znajdź ,ja mam 8 ławek i z wszystkich korzystam jak jestem w ogrodzie widać więcej siedzę niż pracuję hahhahh pozdrawiam niedzielnie

Jagódka, muszę podumać bo ja nie mam ani jednej z prawdziwego zdarzenia. Jak chcę opocząć to muszę iść na taras i na leżaczek. To chyba celowo albo praca albo spacer (w moim przypadku ruch jest bardzo wskazany!!!! hahaha ....
A tak naprawdę dzisiaj wypoczynek: spacer, rowerek + leżakowanie (a to w moim przypadku rzadkość)

a niebo prezentowało się tak z pozycji leżaczka

podczas spaceru wypatrzyłam żabkę

zobaczyłam, że niektóre mieszkanka są już zajęte
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies