Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

22:47, 06 sie 2014
Wróciłam przyjrzeć się Twoje
asiach 23:10, 06 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Wody sporo,nie zazdroszczę A nózie Twoje czy Jarusia?

Takie ładne to tylko moje - ha ha ha
Poza tym to było w drugi dzień na bis a Jaruś był w pracy a ja patrzyłam jak pada i pada i płynie strumień z drogi. Nawet się nie denerowałam bo to nie pomoże Człek bezradny jest A an koniec jak przestało padać poszłam na spacer w tak deszczowej piosenki
asiach 23:10, 06 sie 2014

Dubelek
To może zdjęcie - tak neiwinnie się zaczęło duże pojedyńcze krople
asiach 23:14, 06 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Wróciłam przyjrzeć się Twoje

Tak okrąglutkie to moje
asiach 23:17, 06 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu prezent dla Jarusia ale myślę ,ze i Ty będziesz zadowolona i od czasu do czasu przycupniesz
Asiu ,ale wody ,aż mnie zatkało

Jagódka, napisałam, że dla Jarusia nie dla tego, zeby powiedzieć, ze to taka praowita jestem i zapracowana czasami i ja musze odpocząć ale boję się, że wytrzymałościowo ona nie podoła. Sama jestem jej ciekawa. Ale jak tylko przyjdzie to dam znać a jak Jaruś skręci to pokażę
A wody było nieżle. Dlatego jest w garażu a dom bezpieczny - po 4 stopniach maszerujemy
asiach 23:19, 06 sie 2014

anka_ napisał(a)
Jejku, ale miałaś Asiu potop.
A u mnie susza. Nie mogłoby tak po równo obdarowywać tym deszczykiem- wszyscy byliby zadowoleni.

Ja bardzo chętnie dzielę się a zwłaszcza deszczem
Tylko już go nie ma wszystko przyjęła ziemia i nie mam co rozdawać
Jag_58 23:24, 06 sie 2014

asiach napisał(a)

Jagódka, napisałam, że dla Jarusia nie dla tego, zeby powiedzieć, ze to taka praowita jestem i zapracowana czasami i ja musze odpocząć ale boję się, że wytrzymałościowo ona nie podoła. Sama jestem jej ciekawa. Ale jak tylko przyjdzie to dam znać a jak Jaruś skręci to pokażę
A wody było nieżle. Dlatego jest w garażu a dom bezpieczny - po 4 stopniach maszerujemy

Asiu ,no co Ty na pewno wytrzyma zamówiłaś tą co pokazywałaś czy inną??
asiach 23:30, 06 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu ,no co Ty na pewno wytrzyma zamówiłaś tą co pokazywałaś czy inną??

Jagódka inną i teraz .... ach a od tej pierwszej pan się nie odzywał dzwoniłam, pisałam i nic
Jag_58 00:09, 07 sie 2014

asiach napisał(a)

Jagódka inną i teraz .... ach a od tej pierwszej pan się nie odzywał dzwoniłam, pisałam i nic

Asiu będzie dobrze nie martw się na zapas .... najwyżej wymienisz na inną ,wiesz człowiek uczy sie na błędach ,,ale bądź dobrej mysli
buziaki o dobrej nocki ,zmykam
Asiu dzięki za emaila odpisałam
asiach 00:34, 07 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu będzie dobrze nie martw się na zapas .... najwyżej wymienisz na inną ,wiesz człowiek uczy sie na błędach ,,ale bądź dobrej mysli
buziaki o dobrej nocki ,zmykam
Asiu dzięki za emaila odpisałam

Ja też - juz trzy
A żebym nie musiała wymieniać póki co nie będę siadać tylko patrzec jak Jaruś siedzi po pracy
A jak coś z sobą zrobię to i może jak się skuszę - niezły żart - ale pora
Dobranoc
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies