Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 12:43, 06 sie 2014

BarbaraM napisał(a)
U nas już nie leje.
Od dziś jest ładnie więc mam nadzieję że i do was już dotrze dobra pogoda.

Już jest ładnie i ciepło, tylko przez chwilę teraz kropiło
P.s. Zaglądnę do Ciebie tylko sama widzisz!!!
Pozdrawiam
asiach 12:43, 06 sie 2014

iwonaal napisał(a)
U nas paruje i jest strasznie duszno.

Miłego ochłodzenia życzę
asiach 12:45, 06 sie 2014

Ivvvona napisał(a)
Jak nie susza to zalanie - cóż poradzić. Współczuję zalania, wiem jak to jest bo u nas też mieliśmy zalane piwnice. W tym roku na razie jest spokojnie, omijają nas wichury, ulewy i gradobicia z czego się bardzo cieszę. Niestety nie może być zbyt dobrze, czekałam na ochłodzenie żeby popracować w ogródku, a tu jak na złość przyplątały się problemy z kręgosłupem, nie mogę nic ciężkiego robić, a na wsadzenie czekają nowe funkie. Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam

Ja również dziękuję i życzę trochę chłodniejszych dni
marta_d 12:47, 06 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu a ja Tobie tak zazdrościłam tego deszczu ,ale nie byłam świadoma ,ze on przy okazji tyle szkód Ci narobił współczuje Asieńko ,to ,żes sie napracowała ,buziaki ,jak bym mieszkała blizej to bym Ci pomogła

o kurczę :/ no to widzę, że ładnie dawało u was.. ulewa u nas wczoraj też była, mąż bał się , że deski zaleje, ale najgorsze poszło gdzieś bokiem. Zyczę Ci Asiu żeby Cię takie niespodzianki omijały! Buziaki :*
Gocha 13:03, 06 sie 2014

Asiu widzę, że jak ja czekałam na deszcz to on coś zmienił całkiem kierunek i się do Ciebie wybrał i wszystkie zapasy wody u Ciebie zrzucił. Wsółczuję. Strasznie sie spracowaliście i tylko mam nadzieję, że sie Wam takie coś długo nie powtórzy. U mnie też całe szczęście trochę popadało i nawet taki ładny deszcz najpierw mocny później nieco słabszy i tak może 2-3 godziny i na razie tyle.Dziasiaj rano było w końcu czym oddychać i troche niższa temperatura ale niestety wraca chyba duchota bo już nie bardzo jest czym oddychać. Pozdrawiam i buziaki
Ewik 13:52, 06 sie 2014

Witam,ogród ślicznie wygląda o każdej porze roku
asiach 13:57, 06 sie 2014

marta_d napisał(a)

o kurczę :/ no to widzę, że ładnie dawało u was.. ulewa u nas wczoraj też była, mąż bał się , że deski zaleje, ale najgorsze poszło gdzieś bokiem. Zyczę Ci Asiu żeby Cię takie niespodzianki omijały! Buziaki :*

Dziękuję Marta
Pa
asiach 14:02, 06 sie 2014

Gocha napisał(a)
Asiu widzę, że jak ja czekałam na deszcz to on coś zmienił całkiem kierunek i się do Ciebie wybrał i wszystkie zapasy wody u Ciebie zrzucił. Wsółczuję. Strasznie sie spracowaliście i tylko mam nadzieję, że sie Wam takie coś długo nie powtórzy. U mnie też całe szczęście trochę popadało i nawet taki ładny deszcz najpierw mocny później nieco słabszy i tak może 2-3 godziny i na razie tyle.Dziasiaj rano było w końcu czym oddychać i troche niższa temperatura ale niestety wraca chyba duchota bo już nie bardzo jest czym oddychać. Pozdrawiam i buziaki

Widzisz Gosiu, i ktoś by pomyślał, że z tych zachłannych jestem a ja takiego opadu nie chciałam - przecież niebo mogło obdarzyć innych ale ....
Pozdrawiam i buziaki
asiach 14:02, 06 sie 2014

Ewik napisał(a)
Witam,ogród ślicznie wygląda o każdej porze roku

Dziękuję
MagdalenaK8 14:11, 06 sie 2014

Asiulek zaglądam i co ja widzę mega ulewę. Mnie jakoś ominęło, wprawdzie padało ale nie aż tak. Strzelce Krajeńskie też pływały .
Jaką ławeczkę planujesz kupić bo ja też szukam pod mój murowany płot.
Pozdrawiam serdecznie