Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

polinka 15:45, 06 sie 2014

Asiu u mnie również był mały potop. Kora sobie odpłynęła do sąsiada. Ale to nic w porównaniu do tego co się u nas działo-zerwane dachy, zalane piwnice, powalone drzewa. Zalany ogród przeżyjemy, troszkę słońca, pracy i powróci do normalności
16:36, 06 sie 2014
Asiu to się narobiło z tym deszczem u Ciebie,jak nie było to wcale jak dowaliło to za dużo
Pogodnego popołudnia
asiach 17:53, 06 sie 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Asiulek zaglądam i co ja widzę mega ulewę. Mnie jakoś ominęło, wprawdzie padało ale nie aż tak. Strzelce Krajeńskie też pływały .
Jaką ławeczkę planujesz kupić bo ja też szukam pod mój murowany płot.
Pozdrawiam serdecznie

Magdalenko, zacznę od końca ja już zamówiłam ławkę. Namiary dała Ola. Jak już będzie na miejscu napiszę jaka jest. Tylko boję się, żeby nie była za delikatna.
Co do wody nie byłoby źle gdyby z drogi jeszcze wszystko nie spływało a tak to miałam potop Dwa dni pod rząd to trochę dużo
Damy radę Dobrze, że nie było gorzej.
Pozdrawiam serdecznie
asiach 17:56, 06 sie 2014

polinka napisał(a)
Asiu u mnie również był mały potop. Kora sobie odpłynęła do sąsiada. Ale to nic w porównaniu do tego co się u nas działo-zerwane dachy, zalane piwnice, powalone drzewa. Zalany ogród przeżyjemy, troszkę słońca, pracy i powróci do normalności

Też tak uważam i juz wczoraj zaczęłam porządki i całkiem nieźle to wygląda
Dobrze, że dom cały
asiach 17:57, 06 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Asiu to się narobiło z tym deszczem u Ciebie,jak nie było to wcale jak dowaliło to za dużo
Pogodnego popołudnia

Aniu, dziękuję - pogodne jest i będzie w dosłownym tego słowa znaczeniu i na zewnątrz i we wenątrz
Wzajemnie
mira 22:06, 06 sie 2014

No to Ci roboty od deszczu przybyło - co zrobić takie teraz anomalie, mnie niby na razie ominęło to działka wyżej mnie zalewa chyba dreny przerwane i woda u mnie stoi a w niej róże i inne - trudno
czekam na ławkę bo czytałam że ma być nowa

pozdrawiam
asiach 22:31, 06 sie 2014

mira napisał(a)
No to Ci roboty od deszczu przybyło - co zrobić takie teraz anomalie, mnie niby na razie ominęło to działka wyżej mnie zalewa chyba dreny przerwane i woda u mnie stoi a w niej róże i inne - trudno
czekam na ławkę bo czytałam że ma być nowa

pozdrawiam

Na ławeczke to czeka mój mąż bo to dla niego mały prezencik. Będzie miał na czym siedzieć bo ja się chyba nie odważę usiąść co by się biedula nie rozleciała
A wody miałam sporo - już wszystko opanowane a Tobie nie zazdroszczę
U nas na podwórku było tak tuż po deszczu

Pozdrawiam serdecznie
Jag_58 22:37, 06 sie 2014

asiach napisał(a)

Na ławeczke to czeka mój mąż bo to dla niego mały prezencik. Będzie miał na czym siedzieć bo ja się chyba nie odważę usiąść co by się biedula nie rozleciała
A wody miałam sporo - już wszystko opanowane a Tobie nie zazdroszczę
U nas na podwórku było tak tuż po deszczu

Pozdrawiam serdecznie

Asiu prezent dla Jarusia ale myślę ,ze i Ty będziesz zadowolona i od czasu do czasu przycupniesz
Asiu ,ale wody ,aż mnie zatkało
anka_ 22:43, 06 sie 2014

Jejku, ale miałaś Asiu potop.
A u mnie susza. Nie mogłoby tak po równo obdarowywać tym deszczykiem- wszyscy byliby zadowoleni.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
22:46, 06 sie 2014
Wody sporo,nie zazdroszczę A nózie Twoje czy Jarusia?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies