Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 22:28, 17 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asienko wypoczywaj ładuj pozytywną energię ,żebyś się mogła potem z nami dzielić buziaki dla wszystkich

Jagódka dziękuję za wszystko
Dzisiaj myślała,że już dzisija wypoczę i pójdę wcześniej spać ale nie Kuba nadaj jedzie a my czekamy - były dwa wypadki zamknięta S3 i policja kierowała na objazd. On zmienił trasę jedzie dalej - dorzucił 60km ale jedzie na którą będzie - nie wiadomo????
Miłej nocy
asiach 22:28, 17 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Asiu pozrdrowienia zostawiam.

Dziękuję i również pozdrawiam
Spóźnione ale szczere
asiach 22:36, 17 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Musiałam zacytować to zdjęcie,niesamowite,jestem pod ogromnym wrażeniem,pięknie ujęte w obiektywie...

Asiu przejrzałam cały Twój wątek,poczytałam,pooglądałam,podziwiałam i powzdychałam...
Gratulacje dla syna - inż.mgr to brzmi cudownie i powód mamy do dumy

Jak zobaczyłam zdjęcia co wyrabia sąsiad za Twoją miedzą to aż coś ciśnie mi się na usta,co za...( tu niecenzuralne słowo padło)...bo inaczej nie można go nazwać Musisz coś z tym zrobić,zgłosić to do gminy,urzędu ale tak nie może być

Asiu a co z Twoją jodłą i innymi drzewami? Zatrzymane paskudztwo? Są jakieś dobre wieści?
A ja szykuję się na jutrzejsze święto tralala Moja rodzinka zawita do mnie (mąż z córcią).
To udanej niedzieli a i soboty też bo jeszcze cały wieczór jest
Buziaki

Ufff Aniu udało się - przebrnęłaś
Aniu nie było mnie kilka dni ale myślamiu byłam z Wami i wierzę , że spędziłaś miło czas z Rodziną. Buziaki Już niedługo bedziemy witać Ciebie w Polsce Wrzesień za pasem
Miłej nocy
asiach 22:38, 17 sie 2014

kosolka napisał(a)
Asiu, czekamy na Ciebie!! Buziaki sobotnie!

Olu ja jestem i była z Wami myślami
Dziękuję i życzę miłych snów
asiach 22:43, 17 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ja też poproszę o fotki

Zaraz będą już zdążyłam odpowiedzieć a gdzie jeszcze odwiedzić innych i nadrobić zaległości ??? Jakoś dam chyba radę???
Miłego tygodnia
agatanowa 22:56, 17 sie 2014

asiach napisał(a)

Zaraz będą już zdążyłam odpowiedzieć a gdzie jeszcze odwiedzić innych i nadrobić zaległości ??? Jakoś dam chyba radę???
Miłego tygodnia

Asiu, Ty przede wszystkim się wysypiaj, wypoczywaj, bo masz dużo na głowie, a w zimę nadrobisz inne wątki
Pozdrawiam, zyczę dobrej nocy
asiach 23:14, 17 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Asiu, Ty przede wszystkim się wysypiaj, wypoczywaj, bo masz dużo na głowie, a w zimę nadrobisz inne wątki
Pozdrawiam, zyczę dobrej nocy

Może od jutra będę chodziła wcześniej spać bo dzisiaj poczekam aż syn szczęśliwie dojedzie do domu. Bo dwa wypadki na S3 w tym jeden śmiertlelny - (zamknieta droga + objazd) już mi starczy. A matka czeka całe życie na dziecko i matrwi się - także moja kolejna nieprzespana noc to nic wielkiego
Dziękuję i również życzę dobrej nocy
asiach 23:21, 17 sie 2014

W piątek bylismy na spływie kajakowym po Drawie szlakiem Jana Pawła II. Trasa znana dość trudna ale piękna
Zaczęło się niewinnie

asiach 23:24, 17 sie 2014

asiach 23:33, 17 sie 2014

Oto jedna z kłód, pod którą musiliśmy przepłynąć. Była na wysokości mojego wzroku. Gdy tylko to dzieło sztuki ukazała się moim oczom musiało być moje
Piękna prawda? Jak myślicie kto jest autorem tego dzieła????
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies