Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 10:38, 18 sie 2014

kosolka napisał(a)

Widzę że miałyśmy podobny układ zajęć w długi weekend My dwa dni u znajomych nad jeziorem, pływanie łódką i leniuchowanie, sobota cała kuchenna prawie

Witaj w klubie
Brzoskwinie i nektarynki zaczęłam przerabiać już wieczorem po spływie w sobotę pomidory i sosy
asiach 10:41, 18 sie 2014

kosolka napisał(a)

Takie zdjęcia od Ciebie lubię najbardziej
Dobrze że syn dotarł spokojnie! Tak sobie myslę, że wszystko dopiero przede mną jezeli chodzi o dzieci.. O nerwy i niepokoje.. Wczoraj moja córka (za dwa tyg skończy 9lat) pytała mnie przed snem czy puszczę ją na wycieczkę szkolną na noc. Zdziwiło mnie to pytanie. Ale mówię, że pewnie. A jej się przypomniało, że pani w szkole mówiła że we wrzesniu będa mieli wycieczkę dwudniową. I że ona nie chce jechać, nie chce beze mnie być nigdzie na noc Nie wiem czy ją przekonam żeby jechała. I wiem też, że to już długo nie potrwa Później będe tak jak Ty Asiu, jak moja mama i większość innych mam, czekac w nerwach aż dziecko całe i zdrowe wróci do domu.

To takie przemyślenia poranne (mnie chyba przesilenie jesienne już dopada, jakas taka jestem..dziwna ), ale żeby nie zanudzać, to miłego, spokojnego poniedziałku Asiu!!

Dziękuję
Taki nasz los. Kiedyś dzieci wypływają z gniazda a człowiek martwi się całe życie nie ma znaczenia ich wiek
Olu miłego
asiach 10:42, 18 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Foty ze spływu piękne, ale z ogrodu wcale nie gorsze Miłego tygodnia Joasiu życzę

Dziękuję i wzajemnie
asiach 10:43, 18 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Asiu wszystko piękne, fotki ze spływu i ogród. Buziaki i miłego dnia.

Również buziaki i miłego
asiach 10:46, 18 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu fotki obejrzałam ,super piekna okolica najwaąniejsze ,ze wszystko się udało ,z małymi przygodami ale ,jest potem co wspominać dobrze ,ze zdjęcia odzyskałaś
Ogród jak zawsze zachwyca powtórne zakwitnięcie forsycji moze zima jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuugo nie zawita
Najważniejsze ,ze Kuba w domu , zaraz sama sobie przypominam ,nieprzespane noce ,godziny oczekiwań z telefonem przy uchu,kiedy dzieciaki wracały lub wyjeżdżały taki nasz los matek ,zawsze będziemy się o nie martwić

Dziękuję Jagódko
Małe dzieci mały kłopot, duże duży - cyt.: "Człowieczy los nie jest bajką, ani snem. Człowieczy los jest zwyczajnym, szarym dniem..." - piękne
asiach 10:48, 18 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asieńko miłego dnia ,
piękne zapasy na zimę jeszcze tyle zdążyłaś zrobic ,widac masz cały zapas nowej energii dobrze Ci zrobił ten wyjazd bardzo sie cieszę buziaki

Jagódka muszę nadrobić moje leniuchowanie albo brak organizacji mały żarcik
buziaki
asiach 11:01, 18 sie 2014

Może jeszcze kilka fotek na dowód, że było warto
Czy Polska nie jest piękna???

asiach 11:04, 18 sie 2014

Do takiego naturalnego piękna dążę

I ta gra światła

Na długo zostaje w pamięci
MagdalenaK8 11:24, 18 sie 2014

Asiu spływem mi zaimponowałaś , widać aktywnie spędziłaś weekend, a te Twoje słoiczki są przesłodkie.
Pozdrawiam i fajnego tygodnia życzę.
asiach 11:43, 18 sie 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Asiu spływem mi zaimponowałaś , widać aktywnie spędziłaś weekend, a te Twoje słoiczki są przesłodkie.
Pozdrawiam i fajnego tygodnia życzę.

Madziu, spływ świetna sprawa nie mogłabym tego opuścić - tam gdzie jest natura, jest pięknie chciałabym zobaczyć
To lepsze niż zgiełk ulicy, hałas, sklepy ....
Buziaki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies