Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

bartek_luberda 22:06, 13 kwi 2014

Domek wypasiony same zdolne kobiety Pozdrawiam
asiach 22:08, 13 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Domek wypasiony same zdolne kobiety Pozdrawiam

Dzięki bardzo - jakoś sobie radzimy
Pozdrawiam serdecznie
Dorota123 22:14, 13 kwi 2014

Witaj Asiu. Piękna metamorfoza, bardzo podoba mi się Twój ogród.
Sami tworzymy swoje magiczne miejsca, Twoje wykracza poza przeciętność.
asiach 22:20, 13 kwi 2014

Dziękuję bardzo. Te wszystkie miłe słowa skierowane pod adresem naszego ogrodu motywują mnie do dalszej pracy. Pozdrawiam ciepło
AgnieszkaW 07:53, 14 kwi 2014

Wiosenny spacer po ogrodzie odbyłam i zachwyciłam się. Domek dla owadów to majstersztyk
Ania74 12:49, 14 kwi 2014

Dzięki za chęć niesienia pomocy. Trochę się przekomarzam z tym, że mam zagwozdkę. Po prostu miałam plan a teraz muszę ten plan przeorganizować, bo mój wąż w kieszeni się odezwał .
Wiesz, gdyby to był mój własny dom to bym zrobiła pewnie tak jak mi się marzy, ale że to jest "mienie państwowe" i nie oszukujmy się jestem tam "na chwilę" to jednak ręka czasem zadrży jak mam wydać większą kwotę...
Ale zapamiętam Twoje dobre chęci, bo mam w planach obsadzenie nowych rabat i będę do Ciebie uderzać z pytaniami
asiach 13:28, 14 kwi 2014

Ania74 napisał(a)
Dzięki za chęć niesienia pomocy. Trochę się przekomarzam z tym, że mam zagwozdkę. Po prostu miałam plan a teraz muszę ten plan przeorganizować, bo mój wąż w kieszeni się odezwał .
Wiesz, gdyby to był mój własny dom to bym zrobiła pewnie tak jak mi się marzy, ale że to jest "mienie państwowe" i nie oszukujmy się jestem tam "na chwilę" to jednak ręka czasem zadrży jak mam wydać większą kwotę...
Ale zapamiętam Twoje dobre chęci, bo mam w planach obsadzenie nowych rabat i będę do Ciebie uderzać z pytaniami

Widzisz rabaty, rabatami a ja myślałam o podbudowie z cegły - chyba, że wiesz co i jak chesz zrobić i nie masz dylematów to odpuszczam i czekam na finał. A to co napisałaś (o mieniu) to rozumię chyba jak mało kto. Pozdrawiam i czekam na finał. Ale takie skrzynie można wziąć z sobą
Pozdrawiam
Mathildis 18:21, 14 kwi 2014

Dziękuję, za super spacer po Twoim wiosennym ogrodzie - było cudownie... I tak wydaje mi się że dojrzałam ... czy Ty na podjeździe masz bukszpanowego żółwia???

Domek dla owadów super ja zbieram się od zeszłego roku i zebrać się nie mogę dałaś mi kopa teraz mus się za to wziąć
asiach 19:37, 14 kwi 2014

Mathildis napisał(a)
Dziękuję, za super spacer po Twoim wiosennym ogrodzie - było cudownie... I tak wydaje mi się że dojrzałam ... czy Ty na podjeździe masz bukszpanowego żółwia???

Domek dla owadów super ja zbieram się od zeszłego roku i zebrać się nie mogę dałaś mi kopa teraz mus się za to wziąć

Dziękuję za wizytę
Żółwia bukszpanowego niestety nie mam i chyba jeszcze nie dorosłam do aż takich figur.
Jeśli chodzi o domek po świętach ruszę z następnymi. Bardzo mnie się one podobają i są pożyteczne
A tata jadąc do nas na święta przywiezie trzcinę do wyposażenie następnych domków Będzie piękne osiedle Teraz wszystkich będę namawiać na budowę
Nallar 21:32, 14 kwi 2014

Witam. Spacer po Twoim ogrodzie to czysta przyjemność, jest starannie zaplanowany i bardzo zadbany.
W wątku Mirelii wspomniałaś że mąż marzy o psie rasy HUSKY. Z doświadczenia wiem, że po pojawieniu się tam syberiana trawa z której jesteś dumna tak wyglądać nie będzie. Mam taką bestię już prawie 10 lat.

Wklejam zdjęcie, jesli Ci ono przeszkadza to je usunę tylko daj znać.
Jeszcze raz gratuluje pomysłowości, ogród jest naprawdę ładny.