Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Joanna___ 20:00, 02 maj 2014

asiach napisał(a)

Joanna dziękuję za spacer
A kiedy pokażesz swój ogród ?
Pozdrawiam ciepło

Asiu,do ogrodu który tworzę mam hen,hen daleko....ja w mieście....on pod.Jak już wpadnę to nawet na fotki czasu nie mam do tzw.archiwum.Urządzamy tam też dom.Czekam na moment finału ale to nieprędko jeszcze.Mój wątek byłby smętny jak dzisiejsza pogoda.Bynajmniej u mnie szaro,buro.
asiach 20:33, 02 maj 2014

Joanna___ napisał(a)

Asiu,do ogrodu który tworzę mam hen,hen daleko....ja w mieście....on pod.Jak już wpadnę to nawet na fotki czasu nie mam do tzw.archiwum.Urządzamy tam też dom.Czekam na moment finału ale to nieprędko jeszcze.Mój wątek byłby smętny jak dzisiejsza pogoda.Bynajmniej u mnie szaro,buro.

U mnie zimno jak ... diabli para z ust leci.
Co do Twojego wątku poczekam.
POzdrawiam ciepło
malgorzata_s... 20:57, 02 maj 2014

Asiu u mnie jeszcze dzisiaj ciepło było ale jutro już ma być zimno i deszczowo. Szkoda bo maj powinien ciepły być wszędzie Pozdrawiam ciepło
Ivvvona 21:16, 02 maj 2014

U nas też zimno przenikliwe, dzisiaj odpoczynek od ogrodu, jedynie troche zdjęć porobiłam. Wszystko zmienia się w takim tempie, że warto utrwalać te chwile. Pozdrawiam ciepło.
asiach 21:16, 02 maj 2014

Dzisiaj lodowato, deszczowo, poprostu brzydko. Temeperatura 4,5 stopnia. Chyba przyszła przedwcześnie zimna Zośka - Ogrodnicy. Po pracy zabrałam mój warzywniak do domu a hortensje dostały kołderkę może przeżyją?
Pomimo zimna poszłam na spacer. Krótki jeszcze padało

iwonaal 21:30, 02 maj 2014

Masz piękny ogród.
asiach 21:48, 02 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
U nas też zimno przenikliwe, dzisiaj odpoczynek od ogrodu, jedynie troche zdjęć porobiłam. Wszystko zmienia się w takim tempie, że warto utrwalać te chwile. Pozdrawiam ciepło.[/quote
Tak masz rację wczoraj pąki, dzisiaj kwiaty. Wszystko pędzi Dlatego ja też zrobiłam kilka zdjęć. Ale w ręce i nogi zmarzłam. Trzeba chyba przeprosić kozaczki

asiach 21:59, 02 maj 2014

Wczoraj ciężko pracowałam na działce a dzisiaj tylko rzut oka co mnie czeka w następne dni pod warunkiem, że będzie znośna pogoda - przecież jest maj nie może być tak zimno

asiach 22:07, 02 maj 2014

Hortensja pod pierzynką )

Mój dół chłonny na wody opadowe za cyprsikiem

Jego zbliżenie - niestety trochę igliwia w nim pływa

Kalina koralowa zaczyna kwitnąć
asiach 22:11, 02 maj 2014

iwonaz napisał(a)
Cudownie, że trafiłam na Twój ogród. te porównania sprzed i po są wspaniałe. Przyciągnął mnie tytuł i wcale się nie rozczarowałam. Masz to coś w sobie czym magicznie zmieniasz (napewno wraz z rodziną) otoczenie wokół siebie. mam tylko nadzieję, że kiedyś będę miała choć ułamek tego klimatu w swoim ogrodzie
Pozdrawiam

No...przewspaniale!!!

Dziękuję za miłe słowa i zapraszam
Tak masz rację cała rodzina, przyjaciele, znajomi mają swój udział w tworzeniu tego kawałka ziemi - mniejszy, większy ale ma Każdy od kogo dostałam nawet najmniejszą sadzonkę przyłożyli rękę do powstania naszego ogrodu. Patrząc na roślinę kojarzę z osobą od której ona jest
Pozdrawiam ,
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies