Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 22:16, 02 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu u mnie jeszcze dzisiaj ciepło było ale jutro już ma być zimno i deszczowo. Szkoda bo maj powinien ciepły być wszędzie Pozdrawiam ciepło

Też jestem tego zdania, że maj powinien być już ciepły ale widać pogoda płata nam figla. Dzisiaj byłam w pracy dlatego troszeczkę mniej mi było z tego tytułu smutno bo pogoda nijaka. Jutro ma być cieple i tą myślą żyję
Wszystkim i Tobie życzę ciepła
Ivvvona 22:17, 02 maj 2014

Bardzo lubię spacerowac po Twoim ogrodzie. Masz niesamowitą gęstwinę zieleni, a wszystko takie zadbane i przemyślane. O dole chłonnym poczytałam, mój mąż też wkopał beczkę bez dna wypełnioną kamieniem, ale jak jest ulewa to i tak woda stoi na trawniku. Mam nadzieję że to zimno jest przejściowe, bo chciałabym już sadzić jednoroczne.
asiach 22:35, 02 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Masz piękny ogród.

Dziękuję i pozdrawiam cieplutko
asiach 22:40, 02 maj 2014

bartek_luberda napisał(a)
U nas też strasznie zimno Jeszcze rano siedziałam półtora godziny w samochodzie bo syna wiozłam na zawody wędkarskie Pozdrawiam ale szkoda że tak się pogoda popsuła

O to takie hobby jak mojego taty. Ja też kiedyś wędkowałam z tatą nad jeziorem Miedwie. Ale to zamierzchłe czasy Mój syn nie załapał tego bakcyla.
Nam wszystkim życzę ciepła
asiach 23:33, 02 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Bardzo lubię spacerowac po Twoim ogrodzie. Masz niesamowitą gęstwinę zieleni, a wszystko takie zadbane i przemyślane. O dole chłonnym poczytałam, mój mąż też wkopał beczkę bez dna wypełnioną kamieniem, ale jak jest ulewa to i tak woda stoi na trawniku. Mam nadzieję że to zimno jest przejściowe, bo chciałabym już sadzić jednoroczne.

Jest tak zimno, że zgarnęłam warzywniak do domu. Dobrze, że nie kupiłam pelargonii bo też musiałabym chować.
Iwonko tak do końca to wszystko nie było przemyślane. Bo tak szybko wszystko się rozrosło, że słąbsze rosliny wypadają - mają za dużo cienia.
A gęstwina jest tego nie mogę zaprzeczyć Wczoraj wycinałam, przycinałam i robiłam wszystko, żeby ścieżka była drożna i myślę, że mi się udało
Co do pogoda jest wyjątkowo brzydka
Pozdrawiam ciepło
asiach 23:45, 02 maj 2014

Dorota123 napisał(a)
Cieszę się ,że się podoba, tu pokazałam jak robiłam kule
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4022-w-moim-malym-ogrodeczku-dorota?page=18

Dziekuję za link. Świetne
Pozdrawiam
Gocha 23:52, 02 maj 2014

Pozdrawiam i obiecuję wpaść innym razem na dłużej. Ciepełka życzę.
dominika_rew 00:27, 03 maj 2014

Achh u Ciebie jak w pięknym ogrodzie botanicznym można się poczuć
a w szczególności trawki zazdroszczę, nie to co moje skoszone zielsko
pozdrowienia!
asiach 01:03, 03 maj 2014

Różaneczniki już idą na dobre nawet ich zimno nie zatrzyma

Na tej ścieżce też pora przyciąć co nie co tak aby chociaż jedna osoba przeszła

Deszcz od rana

Pierwsze koszyczki na hortensji, która nigdy mnie nie zawiodła

asiach 01:10, 03 maj 2014

dominika_rew napisał(a)
Achh u Ciebie jak w pięknym ogrodzie botanicznym można się poczuć
a w szczególności trawki zazdroszczę, nie to co moje skoszone zielsko
pozdrowienia!

Dziękuję ale nie ma czego zazdrościć , borykam się z mrówkami. Posypałam je proszkiem do pieczenia i w tych miejscach mam wypalonów trawę czyli z nim coś nie tak
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies