Też jestem tego zdania, że maj powinien być już ciepły ale widać pogoda płata nam figla. Dzisiaj byłam w pracy dlatego troszeczkę mniej mi było z tego tytułu smutno bo pogoda nijaka. Jutro ma być cieple i tą myślą żyję
Wszystkim i Tobie życzę ciepła
Bardzo lubię spacerowac po Twoim ogrodzie. Masz niesamowitą gęstwinę zieleni, a wszystko takie zadbane i przemyślane. O dole chłonnym poczytałam, mój mąż też wkopał beczkę bez dna wypełnioną kamieniem, ale jak jest ulewa to i tak woda stoi na trawniku. Mam nadzieję że to zimno jest przejściowe, bo chciałabym już sadzić jednoroczne.
O to takie hobby jak mojego taty. Ja też kiedyś wędkowałam z tatą nad jeziorem Miedwie. Ale to zamierzchłe czasy Mój syn nie załapał tego bakcyla.
Nam wszystkim życzę ciepła
Jest tak zimno, że zgarnęłam warzywniak do domu. Dobrze, że nie kupiłam pelargonii bo też musiałabym chować.
Iwonko tak do końca to wszystko nie było przemyślane. Bo tak szybko wszystko się rozrosło, że słąbsze rosliny wypadają - mają za dużo cienia.
A gęstwina jest tego nie mogę zaprzeczyć Wczoraj wycinałam, przycinałam i robiłam wszystko, żeby ścieżka była drożna i myślę, że mi się udało
Co do pogoda jest wyjątkowo brzydka
Pozdrawiam ciepło
Różaneczniki już idą na dobre nawet ich zimno nie zatrzyma
Na tej ścieżce też pora przyciąć co nie co tak aby chociaż jedna osoba przeszła
Deszcz od rana
Pierwsze koszyczki na hortensji, która nigdy mnie nie zawiodła
Dziękuję ale nie ma czego zazdrościć , borykam się z mrówkami. Posypałam je proszkiem do pieczenia i w tych miejscach mam wypalonów trawę czyli z nim coś nie tak
Pozdrawiam