Trzymam kciuki abyś się nie wykończyła przy wykańczaniu domku Wiosna przyjdzie już niedługo! U mnie też jeszcze nic nie kwitnie, obserwuję forsycje - już niedługo!
tylko 3 wyszły ?? u mnie cała kępka białych zakwitła
u mnie trawa po wertykulacji zanim się zregeneruje i zacznę ją kosić jeszcze trochę czasu upłynie .Domki z całą pewnością będą sie podobały nowym lokatorom
Wziełam się za plewienie bo zaraz cała zarosnę Niektóre chwasty to juz kwitną! W szoku jestem. Aaaa...i wysypałam trochę kory na rabatę, bo akurat promocja jest w O.
Kamilko, bo za krótko byłaś
Dzięki Aga, trzymaj, przydadzą się Moje forsycje też w pąkach, mam nadzieję, że juz niedługo zaczną pokaz
3 fioletowe i jeden żółty, ale po ostatnich deszczach te fioletowe przyplaskały się do ziemi
Dzisiaj jak M wróci z pracy zagonię go do wałowania trawnika, bo jakiś nierówny zrobił się po zimie i dodatkowo takie małe kopczyki ktoś mi porobił , a w poniedziałek koszę.
Krokusy to i u mnie nie zachwycają, ale tulipanki wyglądają całkiem solidnie i mam nadzieję, że się popiszą
Kasiu, z konkretów, to udało mi sie wczoraj drzwi wewnętrzne wybrać. Czas oczekiwania do 4 tyg. Powoli idzie jakoś ta wykończeniówka do przodu