Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

ag_zie 11:40, 01 kwi 2016

Trzymam kciuki abyś się nie wykończyła przy wykańczaniu domku Wiosna przyjdzie już niedługo! U mnie też jeszcze nic nie kwitnie, obserwuję forsycje - już niedługo!
olga80 12:26, 01 kwi 2016

tylko 3 wyszły ?? u mnie cała kępka białych zakwitła
u mnie trawa po wertykulacji zanim się zregeneruje i zacznę ją kosić jeszcze trochę czasu upłynie .Domki z całą pewnością będą sie podobały nowym lokatorom
MirellaB 12:43, 01 kwi 2016

Jakoś kiepsko u mnie z tą wiosną. Krokusy ledwie zakwitły to już przekwitły, mokro tak to leżą, nawet ładnych fotek nie zdążyłam im zrobić.

Teraz czekam na tulipany i inne
katel 00:47, 02 kwi 2016

To, że się wykańczacie to ja wiem , tak konkretniej pytałam. My się zaczynamy podnosić po wykończeniu ale w pamięci jeszcze sporo jest .
Marga 10:23, 02 kwi 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
Macham

Aga, odmachuję.

amelia_b napisał(a)
Monika jak tam? ogrodowo działasz?

Wziełam się za plewienie bo zaraz cała zarosnę Niektóre chwasty to juz kwitną! W szoku jestem. Aaaa...i wysypałam trochę kory na rabatę, bo akurat promocja jest w O.

Kawa napisał(a)
wróciłam wróciłam już zapomniałam ze byłam

Kamilko, bo za krótko byłaś

ag_zie napisał(a)
Trzymam kciuki abyś się nie wykończyła przy wykańczaniu domku Wiosna przyjdzie już niedługo! U mnie też jeszcze nic nie kwitnie, obserwuję forsycje - już niedługo!

Dzięki Aga, trzymaj, przydadzą się Moje forsycje też w pąkach, mam nadzieję, że juz niedługo zaczną pokaz

olga80 napisał(a)
tylko 3 wyszły ?? u mnie cała kępka białych zakwitła
u mnie trawa po wertykulacji zanim się zregeneruje i zacznę ją kosić jeszcze trochę czasu upłynie .Domki z całą pewnością będą sie podobały nowym lokatorom

3 fioletowe i jeden żółty, ale po ostatnich deszczach te fioletowe przyplaskały się do ziemi
Dzisiaj jak M wróci z pracy zagonię go do wałowania trawnika, bo jakiś nierówny zrobił się po zimie i dodatkowo takie małe kopczyki ktoś mi porobił , a w poniedziałek koszę.

MirellaB napisał(a)
Jakoś kiepsko u mnie z tą wiosną. Krokusy ledwie zakwitły to już przekwitły, mokro tak to leżą, nawet ładnych fotek nie zdążyłam im zrobić.
Teraz czekam na tulipany i inne

Krokusy to i u mnie nie zachwycają, ale tulipanki wyglądają całkiem solidnie i mam nadzieję, że się popiszą

katel napisał(a)
To, że się wykańczacie to ja wiem , tak konkretniej pytałam. My się zaczynamy podnosić po wykończeniu ale w pamięci jeszcze sporo jest .

Kasiu, z konkretów, to udało mi sie wczoraj drzwi wewnętrzne wybrać. Czas oczekiwania do 4 tyg. Powoli idzie jakoś ta wykończeniówka do przodu

ag_zie 12:07, 02 kwi 2016

A ta promocja to gdzie? O....Obi? Po ile?
Marga 22:10, 02 kwi 2016

Aga, ok 6,5 zeta za 80l w Obi dość drobna, sosnowa.
ag_zie 11:16, 03 kwi 2016

dzięki!
Miłej niedzieli
Mysza 18:21, 03 kwi 2016

Witam się
Przybiegłam zobaczyć co w ogrodzie.
A wykończeniówka szybko minie i potem to już same radości z nowego lokum.
Może jakieś fotki będą??
blyxa 22:47, 04 kwi 2016

Macham i nadrabiam