Mam ich więcej niż jedną Zostały tylko dlatego, że dają cień w upały i nie chciałam mieć patelni w lecie. Pewnie będzie tak jak mówisz, ale najpierw muszę posadzić coś w zamian i niech już sobie rośnie.
Dopiero byłam u Ciebie Dzięki za namiar na szkółkę.
Również miłego dnia życzę ...chociaż dziś strasznie mokro w Lublinie.
Też mówię nie dla tego czupiradła w doniczce,a pod leszczyna będziesz mieć dużo młodych sadzonek na wiosnę,wiem co mówię mój sąsiad ma koło ogrodzenia leszczyny i u mnie jest masakra
biedna trawka, nikt jej nie lubi
Leszczynki trzymam w ryzach. Wiem, że one takie nieogrodowiskowe
Ale może za rok czy dwa, przyjdzie na nie moda Sadzonki macie gratis u mnie, jak drzewa jeszcze będą. Żart
e tam moda jak Ci pasuja zostaw. my obciachalismy w tym roku jedna do ziemi, bo stala na drodze ktora prowadzi do nowego konteneru na narzedzia. To byla stara leszczyna, Korzeni nie wyciagnelismy i teraz odrasta. Fajnie nawet wyglada ale nie pasuje w tym miejscu, bo zageadza przejazd. Trzeba chyba jednak te korzenie usunac.
Tak sobie mysle, ze jak Twoje sie rozrosna, to bedziesz musiala cala grzadke przekopac
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Do końca jeszcze nie obsadziłam, ale projekt mam zrobiony z leszczynami, więc na razie zostają. Które miały "wyjechać" to juz wyjechały. Niektóre rosną na gruzowisku, więc i tak nic tam bym innego nie posadziła. Nie mówię, że za x-lat nie zmienię zdania co do nich
Macham