Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród to życie

Ogród to życie

agatanowa 09:47, 07 sie 2014

ModraSowa napisał(a)
Przemyślałam sprawę. Mówię temu zdecydowane TAK

hahaha, to trzeba businessplan pisać i do UE o dotacje występować
ModraSowa 19:38, 08 sie 2014

MamaMagda napisał(a)
Ja w tym roku posadziłam 4 Gracki i też ich nie widzę - a miał być takie gigantyczne
Liczę, że za rok dadzą czadu!

no i goście będą jeszcze pielęgnować rośliny, pielęgnować grządki, chwasty wyrywać - jak agro to agro, niech się mieszczuchy do natury zbliżają

Marta, moich nie widać patrząc z przodu, ja z salonowego okna je widzę, nawet już sporo się rozrosły.
zastanawiam się czy to jest w ogóle dobre miejsce dla nich. Pamiętam,że Ty swoje kupowałaś wysyłkowo i były całkiem okazałe.
ryska 20:06, 08 sie 2014

Hej czytam, że biznesy planujecie, burza mózgów i plany na wysokim poziomie a u mnie sielanka. Nogi mi masują, oliwkują, okładają to zimnymi okładami to ciepłymi, szorują szczotkami i pyszne szarlotki podają. Mam skarby nie dzieci
Pozdrawiam
ModraSowa 21:36, 08 sie 2014

agatanowa napisał(a)

hahaha, to trzeba businessplan pisać i do UE o dotacje występować

Agata, prędzej bym chyba osiwiała, niż dostała te dotacje
ModraSowa 21:39, 08 sie 2014

ryska napisał(a)
Hej czytam, że biznesy planujecie, burza mózgów i plany na wysokim poziomie a u mnie sielanka. Nogi mi masują, oliwkują, okładają to zimnymi okładami to ciepłymi, szorują szczotkami i pyszne szarlotki podają. Mam skarby nie dzieci

Renatko, Witaj
Nooo, tak to sie można rehabilitować,pełen serwis.
Wracaj do zdrowia kochana,buziaki.
lojalna_ 22:03, 08 sie 2014

Przyszłam sie przywitac z rewizyta i zapisac watek a jutro sobie u Ciebie chetnie pospaceruję.
ModraSowa 22:06, 08 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Przyszłam sie przywitac z rewizyta i zapisac watek a jutro sobie u Ciebie chetnie pospaceruję.

A witam i zapraszam serdecznie, zwróć uwagę na mój świerk( jakoś na początku wątku)to tak nawiązując do Twojego problemu.
Iwk4 22:48, 08 sie 2014

Wpadłam tu na chwilkę, ale prezesem nie chcę przypadkiem zostać, idę dalej w odwiedziny. Pa.
lojalna_ 08:04, 09 sie 2014

Aniu od rana spaceruję u Ciebie.
Domek masz jak z bajki panuje u Ciebie taki klimacik ze nie chce sie wychodzic. Co Ty ze mna zrobiłas od momentu historii Twoich dziadków rycze jak bóbr i nie mogę przestac. Ja tez miałam fajnych dziadków dziadek góral z Jaworzynki babcia ślązaczka , równiez mam ich zdjecia w troszke innym rozmiarze dzieki Aniu za te wszystkie doznania z ranca, wazne jest tak wiele spraw w naszym zyciu oby koejne pokolenia potrafiły to dostrzec.
Buzka
MamaMagda 08:37, 09 sie 2014

ModraSowa napisał(a)

Marta, moich nie widać patrząc z przodu, ja z salonowego okna je widzę, nawet już sporo się rozrosły.
zastanawiam się czy to jest w ogóle dobre miejsce dla nich. Pamiętam,że Ty swoje kupowałaś wysyłkowo i były całkiem okazałe.

tak kupowalam wysylkowo - ale to mornig lighty glownie kupowalam i jednego gracka
kupilam jeszcze 3 gracki w ubieglym tygodniu