Dziewczyny Kochane jesteście .. Za życzenia i troskę dziękuję walczę jak leff z tym swoim choróbskiem , mam nadzieję ,że mi wnet przejdzie na imprezkę czekałam od stycznia i powiedziałam chłopu (na koncepcję zmiany terminu z powodu choroby ),że prędzej się będę po tej kuchni czołgać niż odwołam zabawę smak miałam chyba z leksza popsiuty ze względu na ten katar , ale nikogo zdaje się nie otrułam .... Bożeszzz, Beatka z Miniformatu sie nie odzywa.......
Staram się jak mogiem ale jak mi dziś lekarka powiedziała ,że ma jeszcze 3 dni zwolnienia i mam w tym czasie se załatwić laryngologa z funduszu to mało jej śmiechem nie zabiłam
Tzn ,że jeszcze ciut poczucia humoru mi zostało
Masz rację Asiu wiosnę juz czuć w powietrzu dziś się nawet zmobilizowałam i zrobiłam oprysk miedzianem , bo przecież wnet bym nie zdążyła z tym i z promanalem..było całkiem przyjemnie
Czy lepszy trup czy kajdanki to już musisz sama zdecydować ale mnie cieszy ,że Ci rozrywki dostarczam ojjj, bardzo cieszy
Spotkaniami się nie martw zobaczysz , jak ruszy lawina , to nie będziesz umiała przestać i okaże się ,źe przeca wsędzie jest w zasadzie blisko napisz w spokoju tą pracę a potem..hulaj dusza
Ufaflunienie jes naprawdę perełką myśle ,że w wielu regionach bądz rodzinach są takie śmieszne słówka .. Pamiętam jak na studiach byłam w pokoju z koleżanką z Głubczyc. Ona z kolei rozwaliła nas nazwami "części " damskich i męskich : piśka i pisiorek .. Do dziś kiedy się spotykamy z kimś ze studiów to te słówka mamy na tapecie
Noo to dzięki Boguuuu .. Bo jak zobaczyłam minę Seby jak pierwszy raz spróbował doprawiony odpowiednio ( przynajmniej według mnie ) farsz do jajek to już wiedziałam ,źe mam tum razem poważny problem smakowy
"Babiniec wioskowy " wyszedł Ci świetnie mnie chciały moje dziewczynki z klasy przekabacić,żebym z nimi poszła też mają koncepcje jak to piętnastki
Wszyscy , którzy widzieli tylko film a nie czytali książki to mówią ,że całkiem fajny i tak se myślę ,źe mnie chyba tez te oczekiwania zabiły
Tez skład widowni był raczej kobiecy ??
A ja oprócz różnych fajnych prezentów urodzinowych dostałam również ciemiernika podróżnika , co to przyjechał do mnie specjalnie aże z Gardenii noo i dziś , ponieważ mi troszku lepiej ,włączyła mi się żyłka upychacza .. Robiłam ciemiernikowi przymiarki.....
Zobaczcie
Ze skimmią kwitną w tym samym czasie a i kolor kwiatów jest bardzo podobny
Z bronze form też mi się podoba .. A ponieważ ma on z tej rabaty pójść aut , to mogę połączyć obie koncepcje i mieć i skimmię i bronze form i ciemiernika w jednym miejscu ciekawe czy nie przekombinuję ??