Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:54, 05 paź 2015

Kasya napisał(a)

Koty nie sa klopotliwe a ich nature mozna poznac dopiero jak sie z kotem pomieszka troche ...ale warto, duzo radosci dają

Tak też myślę a najbardziej się boję ,źe jak jutro pójdę do roboty to mi kanapę rozpruje ... A moźe go wypuszczę na dwór ...sama nie wiem ..czuję się tak jakby mi ktoś kazał...ja nie wiem..spawać na przykład zero pojęcia
Kasya 20:58, 05 paź 2015

gierczusia napisał(a)

Tak też myślę a najbardziej się boję ,źe jak jutro pójdę do roboty to mi kanapę rozpruje ... A moźe go wypuszczę na dwór ...sama nie wiem ..czuję się tak jakby mi ktoś kazał...ja nie wiem..spawać na przykład zero pojęcia

na kanapie poloz kocyk, bedzie spal na niej jak cie nie bedzie
i kup drapak
Mixtoorka 21:02, 05 paź 2015

Myślę raczej, że ten kot już wybrał sobie domek z ślicznym, malutkim ogrodem. Nie wiem czy Twoje zdanie się liczy bo on już wybrał

ŚP kot mojego M też tak zadecydował..."i tu zamieszkam" i tak mieszkał 15 lat
Katkak 21:05, 05 paź 2015

gierczusia napisał(a)

No cudny , serio..na dodatek rasowy..tak pani doktor powiedziała...chipa nie ma....aaaaa.....

Kasiuuuu , Dębica ???... Serioooo ???... Łoooo jeżusiczku , toż to chyba daleko ale moźe kiedyś się uda, bardzo bym chciała i bardzo dziękuję za zaproszenie

Eeeee, to jak już u weterynarza z nim byłaś to nie wierzę, że potrafiłabyś się z nim już rozstać . Twój Co on, los tak chciał . Eluś blisko nie jest, fakt, ale pamiętaj, że ja też bardzo chciałabym Cię gościć. Chcieć to podstawa, a chcemy obie, więc to dobry początek . Buziole
gierczusia 21:11, 05 paź 2015

Kasya napisał(a)

na kanapie poloz kocyk, bedzie spal na niej jak cie nie bedzie
i kup drapak

.... Oooo..każda rada jest cenna w obecnej chwili kocyk mom , drapaka nie...mam nadzieję ,źe kot bez tego wynalazku wytrzymie ..jakieś 2 doby
gierczusia 21:16, 05 paź 2015

Mixtoorka napisał(a)
Myślę raczej, że ten kot już wybrał sobie domek z ślicznym, malutkim ogrodem. Nie wiem czy Twoje zdanie się liczy bo on już wybrał

ŚP kot mojego M też tak zadecydował..."i tu zamieszkam" i tak mieszkał 15 lat

Teraz to nie wiem , czy mam się cieszyć czy bać .. A tak na serio..zawsze chciałam mieć kota, ale jakoś tak..rodzice się zgodzić nie chcieli..blok , 8 piętro i te rzeczy..a potem mój chłop, też jakiś super " zwierzakowy " nie jest.... I kto wie..może takim dziwnym trafem kot zostanie u nas

Jak tak wybrał , to ja się dostosuję grunt ,źe nie będzie siurał na rośliny
gierczusia 21:23, 05 paź 2015

Katkak napisał(a)

Eeeee, to jak już u weterynarza z nim byłaś to nie wierzę, że potrafiłabyś się z nim już rozstać . Twój Co on, los tak chciał . Eluś blisko nie jest, fakt, ale pamiętaj, że ja też bardzo chciałabym Cię gościć. Chcieć to podstawa, a chcemy obie, więc to dobry początek . Buziole

Sąsiadka mnie zmotywowała do tego weterynarza... Bo chcieliśmy sprawdzić czy czipa nie ma..kot rasowy...ale nie ma...i pani doktor obejrzała ,źe zdrowy samiec , kleszcza wyjęła...no i tak

Patrzałam na mapę....nie wiem czamu myślałam ,źe Dębica gdziesik na Poznań , a to na Rzeszów.....aa...kto wie , Kasiu , kto wie
I tak jak mówisz chcieć to podstawa , a chcemy obie a może Ty kiedyś będziesz w moje strony zmierzała zobaczy się
Buziole
Ewa777 21:35, 05 paź 2015

Elu, nowa Lola cudna Widać, ze Joli też się podoba Fajne spotkanko mieliście, ale to nic dziwnego, skoro sami radośni ludzie się zebrali

Kotka masz też ślicznego
Bea 21:43, 05 paź 2015

Na kotach to ja się nie znam.

Duży ten kot - prawie jak ryś
Katkak 21:49, 05 paź 2015

gierczusia napisał(a)

Sąsiadka mnie zmotywowała do tego weterynarza... Bo chcieliśmy sprawdzić czy czipa nie ma..kot rasowy...ale nie ma...i pani doktor obejrzała ,źe zdrowy samiec , kleszcza wyjęła...no i tak

Patrzałam na mapę....nie wiem czamu myślałam ,źe Dębica gdziesik na Poznań , a to na Rzeszów.....aa...kto wie , Kasiu , kto wie
I tak jak mówisz chcieć to podstawa , a chcemy obie a może Ty kiedyś będziesz w moje strony zmierzała zobaczy się
Buziole

Pewnie, że kiedyś chętnie Cię odwiedzę - ale najpierw Ty do mnie, pierwsza zaproponowałam, hihi