Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:38, 13 paź 2015

Enya73 napisał(a)

Ale piękny, jakiś rasowy albo wymieszany Ja bym przygarnęła Oczywiście na Twoim miejscu

Autorytatywnie stwierdzono ,źe norweski leśny Ty już Szczęsciaro masz doświadczenie z kotami i inkszymi włochaczami a z nas takie szpecjalisty , jak z koziej dooopy rajzentasza i cały czas bijemy się z myślami .....

Juzia napisała
Jak na kota....to bardzo ładny

W tym sensie ,źe moźe nie do końca belmondo ale cuś koło tego ???

gierczusia 19:49, 13 paź 2015

Kasya napisał(a)
Taki program niedawno byl w tv
Obserwowali zachowanie kotów na jakimś osiedlu domów chyba w Anglii
Założyli kamery , czujniki i monitorowali gdzie i jak daleko chodzą
Niektórzy właściciele byli zaskoczeni wynikami
Np jeden kot przepadał na cały dzień i wracał wieczorem
Okazało sie ze cały dzień mieszka u kogos innego....śpi tam na kanapie, na kolankach u emeryta, je.... a na noc wraca do domu, do swoich właścicieli
Bea napisała

U Eli kot będzie miał lepiej niż u angielskiego emeryta i może nie mieć
ochoty wracać na noc do właścicela.

A tak na poważnie, może jednak właścicel go szuka i pojawiły się jakieś
ogłoszenia na słupach.

on wychodzi normalnie z domu , tak miauczy piernik ,źe trza go wypuścić i tyle..więc jakby chciał , to droga do domu otwarta..ale już od ponad tygodnia wraca do nas...czemu wiec nie wraca do poprzedńich właścicieli???? Jest zadbany , wypieszczony , ufny , kulturalny...napewno był u jakiś fajnych ludzi...czemu nie umie wrócić ????... A moźe tak jak czytałam..uciął sobie drzemkę na jakimś aucie ciężarowym , a ono gdzieś w moje okolice przyjechało...wtedy kot się wystraszył i zwiał...

Nie ma żadnych ogłoszeń ,ani na słupach ani w internetach...nikt go nie szukał w przytułkach ani u okolicznych weterynarzy....i masz tu los....
gierczusia 19:51, 13 paź 2015

malkul napisał(a)

jak tam kocisko? zostało z Wami?

Póki co rezyduje
gierczusia 19:54, 13 paź 2015

JulkAd napisał(a)
Kot bardzo ładny, jak on się sam zdecydował , znaczy się wyczuł, że dobrzy ludzie przy Mikro mieszkają ....jak nikt się nie zgłosi to zatrzymaj. W końcu M przywyknie, a z kotem faktycznie mniejszy problem niż z piesełem

Tak mi się wydaje ,źe to kompliment jest dziękuję a raczej dziękujemy kot już se eMusia kupił, nie wiem jak to zrobił...leży przy Nim na kanapie wiernie jak pies , kiedy On pracuje i już jedyny przekonany w pełni do oddania kota , nie jest już "przekonany w pełni "ino może w połowie
gierczusia 20:00, 13 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Elka, a jak on zaczai siem na Zuzę? Ja tam kotom nie ufam i nie lubię.
A tak w ogóle to gdzie siem podziewasz?
Juzia napisała
Jak się zaczai to ją zmasakruje
Gosia Joanna napisała
Dokladnie moja Kicia tyle jeszczurek pożarla że aż mi ich wszystkich szkoda :/

Słuchajcie...ja cały czas o tym myślę..o tym i o ptakach...ale jak kota nie było to po naszej działce łaziły aż 3 obce koty...i nic kompletnie nie można było na to poradzić musiałabym trutkę wystawić , ale nie mam sumienia tego zrobić...więc jak mogłam Zuzę chronić ???? u nas są deski tarasowe , wiec Zuza jak czuła zagrożenie to myk pod deski...a kot musiałby przejść dietę hiper odchudzającą ,żeby się tam zmieścić

A teraz to akuratnie w łóżku leżę jak placek

Buziole Dziewczynki
20:09, 13 paź 2015
kociara się robisz
gierczusia 20:11, 13 paź 2015

Ewa777 napisał(a)
Elu, nowa Lola cudna Widać, ze Joli też się podoba Fajne spotkanko mieliście, ale to nic dziwnego, skoro sami radośni ludzie się zebrali

Kotka masz też ślicznego

Jak ja lubię te Lole robić 100% przyjemności trochę mi szkoda ,że z oczami coraz gorzej , ale...aaa...jak to się mówi " to się wytnie " cieszę się ,źe Joli w gust trafiłam , wiedziałam , źe lubi szarości, a ja nie znlazłam ńiczego stricte szarego, ale grafit..miałam nadzieję ,źe bedzie ok , ale widząc radość Joli , sądzę że trafiłam

A spotkania....aaa...Ewciu sama wiesz...pamiętasz nasze spotkanie w Szczyrku ?? aż się dziwię ,źe nas nie wywalili z knajpy za zakłócanie porządku
gierczusia 20:25, 13 paź 2015

eee_taam napisał(a)
kociara się robisz

Mam nadzieję ,źe nie do końca po prostu usiłuję nie zamordować rasowego kota nieodpowiednią...... : karmą / brakiem kuwety/ drapaka... itepe...
lojalna_ 20:32, 13 paź 2015

gierczusia napisał(a)

Mam nadzieję ,źe nie do końca po prostu usiłuję nie zamordować rasowego kota nieodpowiednią...... : karmą / brakiem kuwety/ drapaka... itepe...

Sie widze oszukujesz )) )))

Bardzo mi sie moja kolezanka podoba oj urocza jest zawsze dobrze wyglada i taski obiecala pozyczyc ))

Elus dbaj o siebie troche wiecej niz o tego kota
Zielona 21:23, 13 paź 2015

Historia z kotem mnie rozczuliła.
Ebiet... no... On wybrał Was... nie ma to tamto
I teraz przegoni wszystkie obce koty, na myszki zapoluje, stópki Mężusiowe ogrzeje

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies