zamówię zaraz - teraz może album novum, jestem jakaś w rozkroku, tu chciałabym coś robić, tu mi się wydaje że bez sensu bo koncepcje ciągle mi się zmieniają, katastrofa. Do tej pory nie mam ani schodów wejściowych ani tarasu za które na razie "robią" palety. Taka elegancja Francja oraz garden design modern.
To co mi się podoba kosztuje fortunę - można inaczej w sensie samemu ale mąż daru majsterkowania nie posiada. Jak wzywam fachowca i mówię że to czy to, ten przewraca oczami i mówi : "pani, tak się u nas nie robi" jak wzywam innego i ten mówi że ok, że to nic że wydziwianie, że przecież trzeba się uczyć, rozwijać a potem przedstawia mi taką wycenę, że marmury bym za to walnęła

no tak czy siak, wczoraj przyszła płyta tarasowa z której będą schody, - panowie mają wolny termin dopiero po 15 września, muszę czekać ale przynajmniej mam materiały.
No i jakoś nie mogę się zebrać, bo gdybym ten taras miała to mogę i placyk zrobić i płyty wyłożyć alejkowe a potem jakoś do tej "architektury" się odnieść.
Co sądzicie o ogrodach w 90 % trawiastych myślę o takim przodzie
naoglądałam się
http://www.pinterest.com/olarosoli/ogr%C3%B3d/
prawda że piękne ?
generalnie chciałabym w tę stronę iść ale to nie będzie łatwe ....