Uwielbiam takie miejsca. Klimatycznie, nostalgicznie... Aż zatęskniłam na moją wsią
Co to jest?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Zwykły czosnek jadalny? Muszę poobserwować jak kwitnie. Bo ciekawy ma pęd kwiatowy.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Green Eye też ładna.
Moja lista zakupów już się bardzo skróciła i poza drzewami zostały na niej jeżówki i zawilce.
Jeżówki właśnie zaczynają kwitnąć, ja często bywam na giełdzie kwiatowej to może gdzieś ją dorwę, generalnie właśnie zależy mi na odmianach limonkowych lub z dodatkiem tego koloru.
powiem Wam że nie ma jak taki czosnek. Jeden ząbek i jest aromat i smak a ten co w sklepach to normalnie podróba Jak jadę do swoich rodziców to im czosnek i cebulę podkradam
Ja gdzieś czytałam że taki zwykły czosnek odstrasza jakieś szkodniki. Myślałam swego czasu nad wsadzeniem do ziemi ale łakomstwo zwyciężyło! Ja czosnkiem doprawiam rosół zamiast cebulą i jest na prawdę wspaniały Kasia jak Ci wątek zaśmiecam to mnie wygoń
ona a gadaj sobie ile chcesz miałam ciężki dzień. Najpierw w pracy urwanie głowy a potem ciężka wizyta z synkiem u dentysty. On krzyczał a ja prawie zemdlalam wrażenia serio