Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

rzulieta 10:47, 07 lip 2015

Tak jak tulipany na wiosnę. Tyko kwestia dobrych ząbków.Na straganach znajdź świeży czosnek tzn tegoroczny i z niego najlepsze ząbki. Teraz chyba nie ma jeszce nie wiem. Musisz poszukac
rzulieta 11:19, 07 lip 2015

Ja tez na czyszczenie z moją iść. Od leków na alergie osad ma taki że wyglada to fatalnie. Na szcescie nie ma ubytków.
kasia_w 11:41, 07 lip 2015

Ensata napisał(a)

A kiedy i jak się sadzi jadalny czosnek?

Współczuje wizyty u dentysty, też mnie to czeka

Ensato juz Ninka odpowiedziała, ja czosnek tylko jem, to warzywnik teściowej. Szaflik znaczy się balię przytargałam, zastanawiam się co posadzić wniej
kasia_w 11:43, 07 lip 2015

lorka napisał(a)
Kasia ja jak chodze ze srednią do dentysty, to jest tak: siadam ja na fotelu, ona na mnie i dopiero pan działa.. srednia jest panikara , wiec wyje dla zasady.. wychodze mokra zawsze hehe

Lorka- mój chłop już duży prawie 9 lat, nie zmieścimy się razem na fotelu. To panikarz okrutny, a nasza pani doktor to najdelikatniejsza kobieta, jaką znam Dziś już ok
Ensata 11:45, 07 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Ja tez na czyszczenie z moją iść. Od leków na alergie osad ma taki że wyglada to fatalnie. Na szcescie nie ma ubytków.
Zapamiętałam, na wiosnę, ok, dałam ciała, że nie posadziłam. Dlaczego ma osad???? a co bierze? żelazo, to wiem, że na zęby fatalnie, ale antyhistaminowe, to nie wiedziałam. U mnie niestety są dziury, tzn, nie u mnie, bo ja mam jedno wypełnienie ale mała Ewa zeby ma po tacie, niestety
lorka 11:49, 07 lip 2015

czosnek mozna też sadzić jesienią, jak już jest chłodno, spokojnie przezimuje, wtedy plony są wczesniejsze niż tego sadzonego wiosną znaczy się ja sadze jesienią
rzulieta 14:35, 07 lip 2015

no to sadzimy czosnek
A co do zębów młodej to tak antyhistaminowe i sterydy i to sterydy załatwiają bardziej. Trzeba dużo popić. Tylko jak popić jak to do nosa i to na noc... Matko kochana..
rzulieta 14:39, 07 lip 2015

tak swoja drogą to zauważyłyście że dzieci z 3-go świata nie mają zębów dziurawych? One mają po prostu białe. Fakt że potem to w wieku 30 już ich w ogóle nie mają ..
Tylko że tu już są dorosłe
rzulieta 15:12, 08 lip 2015

Masz rację Syla ma piękne obwódki! Kółeczka pod bukszpanem na pniu!
Bukszpany w kołderkach z żurawek! ach! Jej jak ja chce takie obwódki
Jak tam Mlodzież już lepiej czy już zapomniał?
kasia_w 21:22, 08 lip 2015

młodzież już na wakacjach z dziadkami, jutro córkę wyprawiam na obóz. I jestem prawie wolna