Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

rzulieta 19:41, 06 lip 2015

jej współczuję a to borowanie było?
iwka 22:42, 06 lip 2015

kasia_w napisał(a)
Nika

ona a gadaj sobie ile chcesz miałam ciężki dzień. Najpierw w pracy urwanie głowy a potem ciężka wizyta z synkiem u dentysty. On krzyczał a ja prawie zemdlalam wrażenia serio

jejku kiedyś miałam to samo, córka miała zapalenie i trzeba było dziąsło oczyścić, poszliśmy we trójkę z mężem i to on mało co nie zemdlał, aż wyszedł i ja musiałam być dzielna za nią i za siebie. Coś okropnego.
kasia_w 23:21, 06 lip 2015

dziewczyny dzięki za zrozumienie ciężko jest patrzec jako dziecko cierpi
Madzenka 06:46, 07 lip 2015

Pytałaś czy podpieram fairy? Nie, ona ma tendencje do leżenia i pożerania wszystkiego w poblizu.... Musisz sie z tym pogodizć, z czasem ma pedy dlugosci ponad 1 M w górę i wzdłuz i zadne ciecie temu nie przeciwdziałaniu, tnę moja radyklanie wiosna i po pierwszym kwitnieniu i rosnie jak szalona
07:42, 07 lip 2015
Madzenka napisał(a)
Pytałaś czy podpieram fairy? Nie, ona ma tendencje do leżenia i pożerania wszystkiego w poblizu.... Musisz sie z tym pogodizć, z czasem ma pedy dlugosci ponad 1 M w górę i wzdłuz i zadne ciecie temu nie przeciwdziałaniu, tnę moja radyklanie wiosna i po pierwszym kwitnieniu i rosnie jak szalona

ja mam tez takie dwie okrywowe co szeroko sie rozłażą i leżą wbijam kijki bambusowe i przywiazuje pędy ...wtedy stoja bardziej w pionie ale czasem kijki widać wiec nie kazdy zniesie .
kasia_w 08:26, 07 lip 2015

ją też zrobiłam kijki ale nie sposób podwiazac wszystko.Na razie lubię ją jaka jest mnóstwo kwiecia w pierwszym roku.
Borbetka 09:37, 07 lip 2015

U mnie the Fairy była nieokiełznana. Rosła sobie jak chciała. Oprócz mszycy nie było problemu żadnego z nią. Nawet w półcieniu sobie dawała radę i miała mnóstwo kwiatków. Bardzo wdzięczna róża.
Kasia73 10:15, 07 lip 2015

Różyczek Ci zazdroszczę i przymierzam się do new dawn tylko miejsce trzeba im zrobić a to potrwa jak znam życie.... jestem chyba jedyną osobą na O bez choćby 1 sztuki róż aż wstyd

Ensata 10:20, 07 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Ja gdzieś czytałam że taki zwykły czosnek odstrasza jakieś szkodniki. Myślałam swego czasu nad wsadzeniem do ziemi ale łakomstwo zwyciężyło! Ja czosnkiem doprawiam rosół zamiast cebulą i jest na prawdę wspaniały Kasia jak Ci wątek zaśmiecam to mnie wygoń

A kiedy i jak się sadzi jadalny czosnek?

Współczuje wizyty u dentysty, też mnie to czeka
lorka 10:28, 07 lip 2015

Kasia ja jak chodze ze srednią do dentysty, to jest tak: siadam ja na fotelu, ona na mnie i dopiero pan działa.. srednia jest panikara , wiec wyje dla zasady.. wychodze mokra zawsze hehe