Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 11:42, 25 cze 2015

leon60 napisał(a)
mnie to na hakone wygląda

Magda70 napisał(a)

i to chyba aureola na dodatek co??

Bingo!
MAD 11:43, 25 cze 2015

Magda70 napisał(a)

A ja bym jednak liczyła...później ale raczej zakwitnie

Poważnie? To super by było. Nie sądziłam, że w pierwszym kwitnie. W sumie po zimie nie wiadomo czy przezyje, więc dobrze by było jak by jednak zakwitła.
MAD 11:45, 25 cze 2015

Magda70 napisał(a)
No jak na 3-4 miesiące to pieknie jest.
Fajnie jak już jakieś efekty naszej pracy widać co nie

Mnie tak straszliwie cieszy to, że jest już na czym oko zawiesić, a nie tylko ten betonowy mur...Odrazu tak jakoś się przytulniej zrobiło.
MAD 11:48, 25 cze 2015

jazzy napisał(a)
Magda, Twój ogród wygląda jakby miał już parę dobrych lat
Pieknie jest!

A te żółtawe trafki to evergoldy?

A jeżówki jakie masz?

Z perspektywy robaka (fotki od dołu) wszystko wydaje się wielkie.
Trawki to tak jak dziewczyny pisały Hakone Aureola.

A jeżówki mam najzyklejsze różowe i najzwyklejsze białe. Nie żadne wyczesy odmianowe. Jak mi sie spodobają to może za rok coś pomodzę. Na razie badam teren.
MAD 11:48, 25 cze 2015

lorka napisał(a)
przepieknie!szok,ze tylko 4 miesiące od nasadzen

Sprawdziłam. Trzy.
jazzy 12:04, 25 cze 2015

MAD napisał(a)

Z perspektywy robaka (fotki od dołu) wszystko wydaje się wielkie.
Trawki to tak jak dziewczyny pisały Hakone Aureola.

A jeżówki mam najzyklejsze różowe i najzwyklejsze białe. Nie żadne wyczesy odmianowe. Jak mi sie spodobają to może za rok coś pomodzę. Na razie badam teren.

Ach, hakone aureola, czyli ta bardziej zielona, czyli ta, którą zamierzam mieć Podoba mnie się
Wyczesy odmianowe, hihi, ciekawe co będzie z moich wyczesów
Czy jak się sadzi sadzonkę, dajmy na to jeżówki, to trza codziennie podlewać, czy ma se sama radzić? Sorry, jeśli to gupie pytanie
MAD 12:15, 25 cze 2015

jazzy napisał(a)

Czy jak się sadzi sadzonkę, dajmy na to jeżówki, to trza codziennie podlewać, czy ma se sama radzić? Sorry, jeśli to gupie pytanie

Jak ja sadzę świeżaki to staram się je sporo podlewać żeby sie zakorzeniły. Potem juz nie musze aż tyle na około nich ganiać. Daltego wstrzymuję sie z wsadzaniem czegokolwiek nowego przed urlopem bo automatycznego podlewania u mnie brak, a sąsiedzi nie będć latać codziennie i podlewać.
mstrzes 14:35, 25 cze 2015

No pięknie Magda. Fotki jak zwykle super, a lawendowa rabata, aż zazdrość bierze (tak pozytywnie oczywiście ). Gratuluję zapału.... mój 4 miesięczny "ogród" wyglądał zgoła inaczej hihihi
MAD 09:14, 29 cze 2015

mstrzes napisał(a)
No pięknie Magda. Fotki jak zwykle super, a lawendowa rabata, aż zazdrość bierze (tak pozytywnie oczywiście ). Gratuluję zapału.... mój 4 miesięczny "ogród" wyglądał zgoła inaczej hihihi

Dzięki za odwiedziny! Tak właśnie ostatnio patrzyłam na to co udało nam się zdziałać od wiosny i szczerze powiem, że zadowolona jestem z efektów. Wszystko rośnie w oczach. A najbardziej chwasty!
mstrzes 09:43, 29 cze 2015

MAD napisał(a)

Dzięki za odwiedziny! Tak właśnie ostatnio patrzyłam na to co udało nam się zdziałać od wiosny i szczerze powiem, że zadowolona jestem z efektów. Wszystko rośnie w oczach. A najbardziej chwasty!

Na chwaściory zawsze można liczyć niestety