Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 12:24, 29 cze 2015

Dobra, dzieciorry wyprawione na tydzień do dziadków, także po powrocie z fabryki zaszywam się w ogrodzie. I tak przez tydzień!

Plan gotowy. Mało spektakularny co prawda. Ale za to będę mogła dłubać sobie bez wyrzutów sumienia, do nocy.
iwka 12:29, 29 cze 2015

Ale Ci dobrze, moja już się buntuje i nie chce jeździć, tym bardziej, że jedni i drudzy dziadkowie blisko mieszkają, więc jak już znudzona to z babcią rowerem robi powrót
agam 13:03, 29 cze 2015

MAD napisał(a)
Dobra, dzieciorry wyprawione na tydzień do dziadków, także po powrocie z fabryki zaszywam się w ogrodzie. I tak przez tydzień!

Plan gotowy. Mało spektakularny co prawda. Ale za to będę mogła dłubać sobie bez wyrzutów sumienia, do nocy.

Ale Ci zazdroszczę. Moje też bym wydała i jeszcze eMa jako bagaż podręczny .
Na więcej fotek liczę .
MAD 13:06, 29 cze 2015

iwka napisał(a)
Ale Ci dobrze, moja już się buntuje i nie chce jeździć, tym bardziej, że jedni i drudzy dziadkowie blisko mieszkają, więc jak już znudzona to z babcią rowerem robi powrót

Mam nadzieję, że w okolicach środy nie będzie telefonu żeby dzieciarnię zabierać.
MAD 13:09, 29 cze 2015

agam napisał(a)

Ale Ci zazdroszczę. Moje też bym wydała i jeszcze eMa jako bagaż podręczny .
Na więcej fotek liczę .

Mój Em sam się "wydał". Wraca dzisiaj wieczorem i na czwartek też mi ucieka. Także hulaj dusza, piekła nie ma.
Ostatnio wrzuciłam dużo świezych fotek. Na razie niewiele się zmienia, także i nie ma czego fotografować. Teraz muszę trochę odchwaścić, wykorować, nawieźć, poprzycinać, uprzątnąć i takie tam. Przedurlopowa kosmetyka. A po urlopie znów od plewienia i koszenia trzeba będzie zacząć...
Kuba 13:36, 29 cze 2015

Haha klub zazdrosnych matek się zebrał to ja teeeeż
Zielona 17:41, 29 cze 2015

Dołączam do klubu.
Magda, doskonale rozumiem Twoją radość z powodu innych niż "betonowe" widoków. Niesamowite jest to, jak wielką mamy potrzebę, by nasze otoczenie było tak po prostu ładne...
Pozdrawiam.
nawigatorka 21:02, 29 cze 2015

Ja tez zazdroszczę-u mnie ani dzieci do Babci nie wykazują chęci ani babcie nie bardzo deklaruje chęć opieki (zresztą nigdy nie deklarowały) mus działać w ogrodzie rodzinnie
Kacha123 21:06, 29 cze 2015

Moje chłopaki na szczęście już duże, dać jeść i problem z głowy
To poszalejesz
jazzy 21:26, 29 cze 2015

O, fajnie, wolna chata Chociaż chyba powinnam powiedzieć "wolny ogród"