Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

Paulaa 10:35, 20 kwi 2015

Piękne
MAD 10:54, 20 kwi 2015

katiaxx, mstrzes, malgorzata_s, siakowa, ren123, popcorn, paulaa dzięki. Jesienią, pod wpływem ogrodowiska, po raz pierwszy zasadziłam tulipany w ogrodzie... Do tej pory wychodziłąm z założenia, że jak tulipany to TYLKO w wazonie.

popcorn napisał(a)
Cudne te tulipki, jakie to?

Niestety z nazw to ja noga jestem. Nie pamiętam. Sprawdzę po południu jak wrócę do domu, ok?
MAD 17:43, 20 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Cudne te tulipki, jakie to?

Znalazłam "metkę". Te tulipy z różowym nalotem to "Cartouche".
jankosia 23:39, 20 kwi 2015

Witaj MAD, przywiódł mnie do Ciebie (nawet nie wiem od kogo) ten cudowny avatarek. Czy to zdjęcie twojego autorstwa? Jest piękne.
Przerobiłam kilkanaście pierwszych stron i kilka ostatnich, ale pooglądam w kolejnych dniach też trochę "środka" na wyrywki Widziałam tu u Ciebie już sporo ładnych roślin, ale nie mogę dokopać się do szerszych kadrów. A te wąskie są super, fotografujesz może?
MAD 11:05, 21 kwi 2015

jankosia napisał(a)
Witaj MAD, przywiódł mnie do Ciebie (nawet nie wiem od kogo) ten cudowny avatarek. Czy to zdjęcie twojego autorstwa? Jest piękne.
Przerobiłam kilkanaście pierwszych stron i kilka ostatnich, ale pooglądam w kolejnych dniach też trochę "środka" na wyrywki Widziałam tu u Ciebie już sporo ładnych roślin, ale nie mogę dokopać się do szerszych kadrów. A te wąskie są super, fotografujesz może?

Miło mi, że mnie odwiedziłaś. Uwielbiam to zdjęcie z awataraka - niestety nie moje.
Przez wątek nie ma się co przegrzebywać bo niewiele się działo, zwłaszcza w pierwszej połowie. Szerszych kadrów za wiele nie ma bo też i nie było do tej pory zbyt dużo do pokazywania. Ot, pojedyncze rośliny i tyle. Dopiero jakiś czas temu zabrałam się za realizację większych połaci. A fotografią lubię się bawić. Pod warunkiem, że mam możliwość wyjść do ogrodu z aparatem, a nie na szybko z telefonem.
Mysza 09:02, 22 kwi 2015

Śliczniutkie tulipanki
paulina_ns 09:04, 22 kwi 2015

Madziu, a Ty czemu już do mnie nie zaglądasz Przecież od Ciebie się zaczął połączenia wszystkiego razem, a teraz uciekłaś ode mnie pozdrawiam i życzę miłego dnia
MAD 09:09, 22 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Śliczniutkie tulipanki

Fajowe są, fakt. Jeszcze kila ostatnio nabiera rozpędu.
paulina_ns 09:11, 22 kwi 2015

Przepiękne tulipany !!! ja też czekam i czekam na swoje
MAD 09:14, 22 kwi 2015

paulina_ns napisał(a)
Madziu, a Ty czemu już do mnie nie zaglądasz Przecież od Ciebie się zaczął połączenia wszystkiego razem, a teraz uciekłaś ode mnie pozdrawiam i życzę miłego dnia

Zaglądam, zaglądam. Widziałam, że trawa spod thujek wydarta, rabaty połączone, ogranicznik z kostki zrobiony. Widziałam też bardzej doświadczonych ode mnie doradców.

Pozdrawiam i zaraz wpadnę jeszcze się rozejrzeć u Ciebie.