katiaxx, mstrzes, malgorzata_s, siakowa, ren123, popcorn, paulaa dzięki. Jesienią, pod wpływem ogrodowiska, po raz pierwszy zasadziłam tulipany w ogrodzie... Do tej pory wychodziłąm z założenia, że jak tulipany to TYLKO w wazonie.
Niestety z nazw to ja noga jestem. Nie pamiętam. Sprawdzę po południu jak wrócę do domu, ok?
Witaj MAD, przywiódł mnie do Ciebie (nawet nie wiem od kogo) ten cudowny avatarek. Czy to zdjęcie twojego autorstwa? Jest piękne.
Przerobiłam kilkanaście pierwszych stron i kilka ostatnich, ale pooglądam w kolejnych dniach też trochę "środka" na wyrywki Widziałam tu u Ciebie już sporo ładnych roślin, ale nie mogę dokopać się do szerszych kadrów. A te wąskie są super, fotografujesz może?
Przez wątek nie ma się co przegrzebywać bo niewiele się działo, zwłaszcza w pierwszej połowie. Szerszych kadrów za wiele nie ma bo też i nie było do tej pory zbyt dużo do pokazywania. Ot, pojedyncze rośliny i tyle. Dopiero jakiś czas temu zabrałam się za realizację większych połaci. A fotografią lubię się bawić. Pod warunkiem, że mam możliwość wyjść do ogrodu z aparatem, a nie na szybko z telefonem.
Madziu, a Ty czemu już do mnie nie zaglądasz Przecież od Ciebie się zaczął połączenia wszystkiego razem, a teraz uciekłaś ode mnie pozdrawiam i życzę miłego dnia