Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

kwartet 21:32, 26 cze 2020

Są dwa ,Haniu możemy pobujać się wspólnie
Kasia_CS 21:32, 26 cze 2020

April napisał(a)

Kasiu, wiem że mój ogród nijak ma się do Kwartetowego ale w sobotę o 11.00 jest spotkanie tego samego zacnego grona w moim lesie. Zapraszam jeśli masz ochotę. Przynajmniej jedna zaleta, że do mnie masz chyba bliżej

O w mordę, no wszystko mnie ominie ;( chlip chlip ;( mamy nieco później w planie urodzinowo-parapetówkowe grill-party u mojego brata, ale zwyczajnie nie ogarnę czasowo

Twój ogród jest równnie zachwycający Aprilku!! Uwielbiam go od pierwszej wizyty, więc żal wielki
TAR 21:48, 26 cze 2020

a u kogo bedzie prezentacja aprilowego ogrodu, zdjecia z ub. sezonu byly rownie zarabiste. I u mnie kiedys bedzie klimatycznie, ciezko nad tym pracuje
Kasia_CS 22:08, 26 cze 2020

kwartet napisał(a)

Kasiu spadł mi kamień z serca że u ciebie wszystko w porządku bo już się martwiłam że dalsze choróbska was dopadły,oczywiście zapraszam w dowolnym pasującym terminie

Nie nie, odkąd Kaja w grudniu przestała chodzić do żłobka, to i problemy z uszami się skończyły. Kuba jeszcze jakieś epizody chorobowe miał w lutym, ale potem już dziwnym trafem pełnia zdrowia gdy zakończył przedszkolną opiekę

Po prostu dzieciaki są tak absorbujące (zwłaszcza mały Szatanos czyli Kaja , że dziś jest taki pierwszy dzień, kiedy co nieco posiedziałam na forum - choćby zgrać i wstawić zdjęcia na wątku.. i to też dzięki temu, że jakoś ten wczoraj zakończony urlop trochę nauczył ich zabawy z mniejszym udziałem rodziców

Zatem prędzej czy później się pojawię, strzeż się, bo kiedyś poznasz dzień i godzinę

Aniu, a te martagony cudne ze zdjęcia, to te kupowane w zeszłym roku? Boskie!! Moje rok temu się tak fajnie zapowiadały, a w tym roku po prostu padły po wypuszczeniu pędu Nie wiem co im się stało.. może warto wykopać cebulkę i sprawdzić?
UrsaMaior 22:10, 26 cze 2020

Parę ode mnie, żeby zaznaczyć teren, jasny gwint

TAR 22:21, 26 cze 2020

Wiesz co Iza, czasem niektore ujecia to nie wiadomo czy to Twoj czy Anki. mozna sie pomylic A te trawy na ostatniej focie to rozplenice czy jakies inne? ładne skubance.
UrsaMaior 22:35, 26 cze 2020

W tle hochle, z przodu turzyca sabińska.
Magda70 22:43, 26 cze 2020

Piękna ta turzyca!
Fajnie macie, ze Was tam tyle na miejscu I piękny masz ten ogród. Bardzo się cieszę , że udało mi się tam wpaść kiedyś na chwilkę

TAR 22:44, 26 cze 2020

hochle , te znam. turzyce przyswoje, fajna ona a co potrzebuje do szczescia?
Kasia_CS 22:49, 26 cze 2020

UrsaMaior napisał(a)

Kaśko, nie smutaj, może w lipcu się złapiemy?

Mam nadzieję!