Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 13:28, 01 gru 2016

Hej Edyta! No dzięki, dzięki Wczoraj było ładnie, wszystko w śniegu, ale przegapiłam moment na fotki, bo dziś niestety wszystko już spłynęło.
Z ozdobami działam, miałam pod ręką elektrody spawalnicze, ale trochę za sztywne są, więc dziś mój ślubny jest na misji poszukiwawczej haha Ma mi kupić coś bardziej plastycznego. Mam drut do bonsai, pewnie byłby lepszy. Nie mam na to za dużo czasu, ale ile dam radę tyle zrobię.
lojalna_ 13:29, 01 gru 2016

elektrody spawalnicze ...uu uwazaj na siebie
UrsaMaior 13:38, 01 gru 2016

Jola
malgol 13:39, 01 gru 2016

Podziwiam Was dziewczyny !U mnie deszcz i wcale atmosfery zbliżających się Swiąt nie czuję mam depresje i nic mi się nie chce robic
Nawet planować wiosennych zmian mi się juz nie chce bo boję się ,że przez zimę zapomnę co chciałam
UrsaMaior 13:49, 01 gru 2016

Gosia, u mnie też dziś jesiennie. Zimno i wieje. Nie mogę powiedzieć, żebym miała szczególną werwę do życia, ale na Święta bardzo czekam, więc się jakoś mobilizuję.
Na ogród jestem niezmiennie ofukana, wiosną pomyślę o szczegółach, bo ogólny pomysł mam. Najchętniej na całą zimę zakopałabym się pod kocem z książką.
malgol 13:52, 01 gru 2016

Ja też, jak niedźwiedź,ale tez z książka Mam kilka zaległych
Do ogrodu to jeszcze tylko pójde jakieś kopczyki porobić na niektórych roślinach jak przyjdą mrozy . I czekam wiosny
UrsaMaior 13:55, 01 gru 2016

No no, ja to samo. Teraz mam rozpoczęte dwie i w zależności od nastroju czytam. Wczoraj przyszła jeszcze Miniaturzystka, może dziś zacznę i zobaczę czy mnie wciągnie. A co u Ciebie do czytania?
malgol 13:59, 01 gru 2016

Zgodnie a aurą na dworze kryminały.Autor Jo Nesbo A poza tym mam ksiązke Sedinium( akcja dzieje się w Szczecinie)Zobaczę czy ciekawa W planie Florystka Katarzyny Bondy...a potem się zobaczy
UrsaMaior 14:10, 01 gru 2016

O matko, zapomniałam o Nesbo! Mój ślubny już łyknął wszystko i teraz moja kolej, zupełnie wyleciało mi to z głowy.
Aż poszłam sprawdzić co ja tam mam przy łóżku. Trylogia Theorina - rozpoczęta, Pochłaniacz Bondy - też rozpoczęty, a ostatnio skończyłam coś co Ci mogę polecić jako lek na depresję - Ostatnia arystokratka i Arystokratka w ukropie (autor Evžen Boček). Myślę, że oparskałam i oplułam dokumentnie wszystko w moim zasięgu podczas lektury Polecam bardzo bardzo!
malgol 14:16, 01 gru 2016

No to chętnie przeczytam dla poprawy humoru A Nesbo tez już kończę całą serię Taki wybór teraz w księgarniach ,że nie wiadomo co wybrać