Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 21:52, 02 lip 2021

Tak, tak, Hume pod ścianą, a z brzegu Nautica.
Kasia_CS 23:22, 02 lip 2021

Nautica na żywo mam wrażenie, że jest ładniejsza niż na fotkach sklepów internetowych.

Co jeszcze ciekawego kupiłaś ? W sumie to zobaczę na żywo hihi Już nóżkami przebieram
April 06:23, 03 lip 2021

Mi się ta twoja różowa szałwia podoba, obłędny kolor. Jeszcze takiego nie widziałam.
Ja mam taką granatową. Mam też różową, zeszłoroczną ale skarlała i nie kwitnie. I to zupełnie inny odcień.
U mnie też komary okropne, offa kupuję po3-4 sztuki na raz, tak zużywam. A i tak wyglądam jak po ospie, zwłaszcza nogi
UrsaMaior 07:35, 03 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)
Nautica na żywo mam wrażenie, że jest ładniejsza niż na fotkach sklepów internetowych.

Co jeszcze ciekawego kupiłaś ? W sumie to zobaczę na żywo hihi Już nóżkami przebieram

Śliczna jest, choć myślałam, że będzie bardziej lila, jak Novalis. Chyba trafi na cienistą, na której po eksmisji amberka stało się światło

Z nowych mam jeszcze hosty Flemish Sky, Regal Splendor, Praying Hands i dwie niebieskie, których nazwy nie pamiętam, rutewki Little Pinkie, lepnicę, tawułki Capuccino, róże Fil des Saisons i Fortuna... kilka szałwii... i jeszcze jakieś drobiazgi póki co niewyględne.
UrsaMaior 07:36, 03 lip 2021

April napisał(a)
Mi się ta twoja różowa szałwia podoba, obłędny kolor. Jeszcze takiego nie widziałam.
Ja mam taką granatową. Mam też różową, zeszłoroczną ale skarlała i nie kwitnie. I to zupełnie inny odcień.
U mnie też komary okropne, offa kupuję po3-4 sztuki na raz, tak zużywam. A i tak wyglądam jak po ospie, zwłaszcza nogi

Ładna, fakt. Tzn. będzie jeśli nie zostanie pożarta Granatowe są świetne, mam też, no szkoda, że nie zimują.
April 07:59, 03 lip 2021

Ja zaraz jadę się wyżyć do Kalisiaka do Kobyłki. Chcę kupić gaury. No już nie mam pomysłu na tą moją donicę granitową przy tarasie. Teraz tam są lilie, pachną cudnie ale takie wielkie badyle porosły.
Przyjeżdasz dziś do Skubianki? Też bym się wybrała ale lubię towarzystwo
Pogoda raczej słaba na rycie w ogrodzie...
UrsaMaior 08:04, 03 lip 2021

Ooo lubię Kalisiaka!
April 08:11, 03 lip 2021

To przyjedź Ponoramy razem
UrsaMaior 12:29, 03 lip 2021

Siostry, ogłoszenie parafialne: do oddania każda ilość carexa Silver Sceptre, duże kępy, małe kępy, co kto woli. Rozrósł się w dywanik i muszę przetrzebić. Oddam jeszcze przywrotnika, jeśli ktoś chce.
UrsaMaior 19:40, 03 lip 2021

Po ulewie trawy błyszczą jak kryształ Na fotkach nie widać, szkoda.