Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

BeataDebek 22:00, 03 lip 2024

Będę wdzięczna bardzo...te co rosną już chyba zostawię bo szkoda mi ich ruszać a resztę dosadzę ciaśniej najwyżej
UrsaMaior 11:10, 04 lip 2024

Parę fotek poranną porą

I na koniec nowy nabytek, sasafras

BeataDebek 12:14, 04 lip 2024

Ogrody lesnie mają taki wspaniały klimat...cudownie masz ja kupiłam judaszowca posadziłam wczoraj i lekko oklapł mam nadzieję że odbije bo się pochlastam chyba
TAR 12:58, 04 lip 2024

BeataDebek napisał(a)
Będę wdzięczna bardzo...te co rosną już chyba zostawię bo szkoda mi ich ruszać a resztę dosadzę ciaśniej najwyżej

Jak dopiero co wsadzone to ja radze od razu zrobic dobrze, bo potem jak juz dobrze sie zasiedza bedzie wiekszy problem. Ja mam ciski żywoplot posadzone mniej wiecej co 70 cm. Zastanawiam sie czy aby nie za gesto
TAR 13:00, 04 lip 2024

Iza uwielbiam to polaczenie osmundy z hosta, tą hosta wiesz moze jaka to? i rdesty ładnie szaleja. a co to za buczek z takimi drobnymi listeczkami?

Chyba pomysł z gałazką nad miska skopiuje
UrsaMaior 13:11, 04 lip 2024

BeataDebek napisał(a)
Ogrody lesnie mają taki wspaniały klimat...cudownie masz ja kupiłam judaszowca posadziłam wczoraj i lekko oklapł mam nadzieję że odbije bo się pochlastam chyba

Lej mu i będzie dobrze
UrsaMaior 13:11, 04 lip 2024

TAR napisał(a)

Jak dopiero co wsadzone to ja radze od razu zrobic dobrze, bo potem jak juz dobrze sie zasiedza bedzie wiekszy problem. Ja mam ciski żywoplot posadzone mniej wiecej co 70 cm. Zastanawiam sie czy aby nie za gesto

Ja też bym przesadziła. Będzie Cię to później wkurzać.
UrsaMaior 13:15, 04 lip 2024

TAR napisał(a)
Iza uwielbiam to polaczenie osmundy z hosta, tą hosta wiesz moze jaka to? i rdesty ładnie szaleja. a co to za buczek z takimi drobnymi listeczkami?

Chyba pomysł z gałazką nad miska skopiuje

Ta hosta to Guacamole Bardzo fajna i na dodatek w tym roku mi jej ślimaki nie ruszyły. Ogólnie to jakoś mało ich...tfu tfu!
Buczek z Alden Biesen to Riversii.
A ten konar na misie położyłam dla ptaków, jako siedzonko. Poza tym April kiedyś mówiła, że jej się żaba utopiła i wolałabym temu zapobiec.
TAR 13:23, 04 lip 2024

Mam Guacamole, musze jej poszukac na ogrodzie. Ciekawe gdzie upchnelam

Ja wczoraj wsadzilam do misy wieksze łupki, to jakby co zaba wylezie ale z kijaszkiem byloby ładniej

Mam w ogrodzie "inwazje" kosow, kopciuszkow/pleszek i zielonych dzieciołow. Te to w trawie szaleja mozna zawalu dostac jak wypsnie taki spod nogi. A wczoraj mlode sarenki podeszly pod ogrodzenie. Bialasy miały uzywanie, sarny ciekawskie ale mialy je w ...nosie
Trzeba na drodze uwazac, bo w te i z powrotem ganiaja.
BeataDebek 14:06, 04 lip 2024

Może macie rację to co 1 m sadzic czy 1,2?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies