Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 12:06, 08 maj 2017

U mnie rośnie w cieniu całkowitym. Nie dość, że od wschodu, to jeszcze pod koroną wielkiego dębu i osłonięty szpalerem wysokich drzew sąsiadów. Dopiero jesienią minimalnie go późnym popołudniem zachodnie słońce czasem liźnie, widać to na ostatnim zdjęciu.
malgol 12:12, 08 maj 2017

No to super znaczy u mnie tez da radęMusze teraz ta delegację przyspieszyć
Kawa 12:18, 08 maj 2017

Iza śliczny ten klon
a ta twoja trawa to już w zeszłym sezonie wróciłam u ciebie na nia swoją uwagę i chciałam kupić
ale nigdzie nie znalazłam
Makao_J 12:21, 08 maj 2017

No klon cudny. Czy ta szkółka gdzie kupowałaś prowadzi sprzedaż wysyłkową??
Kasya 12:22, 08 maj 2017

Makao_J napisał(a)
No klon cudny. Czy ta szkółka gdzie kupowałaś prowadzi sprzedaż wysyłkową??

ty to napewno masz w Pęchcinie
UrsaMaior 12:24, 08 maj 2017

Kamila, ja stacjonarnie widziałam tylko w jednym miejscu, ale w necie mi kilka razy mignęła. Sprawdź, warto jej poszukać.

Ania, nie sprawdzałam, ale chyba nie wysyłają. Kasya ma rację, sprawdź u Szmitów. Albo jeśli będę jechała wiesz gdzie, do S., to mogę dać Ci znać i spróbować kupić u mnie i przywieźć.
malgol 12:30, 08 maj 2017

Może ja rozwieję wątpliwości...ta szkółka od klonów nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej Byłam i pytałam osobiście.natomiast jak się ładnie poprosi to mogą wysłać coś małego , ale klony chyba do tego nie należą
malgol 12:37, 08 maj 2017

A trawę Iza polecana przez Cibie zakupiłam i już posiana...ciekawa jestem efektów Kupiłam na stronie Barrenbruga...wysyłka gratis
Makao_J 12:43, 08 maj 2017

UrsaMaior napisał(a)
Kamila, ja stacjonarnie widziałam tylko w jednym miejscu, ale w necie mi kilka razy mignęła. Sprawdź, warto jej poszukać.

Ania, nie sprawdzałam, ale chyba nie wysyłają. Kasya ma rację, sprawdź u Szmitów. Albo jeśli będę jechała wiesz gdzie, do S., to mogę dać Ci znać i spróbować kupić u mnie i przywieźć.

Zobaczę w tym Pęchcinie. Teraz jak skończyliśmy remonty to może w końcu ruszę do ogrodniczego bo w tym roku to byłam tylko raz

Wyślij mi na priv namiary na szkółkę gdzie kupowałaś. Jak znajdę miejsce dla niego i się zdecyduję to dam Ci znać. Na razie jest w planach ale z cienistym miejscem u mnie to lipa totalna bo wszystko jeszcze małe.
UrsaMaior 12:52, 08 maj 2017

malgol napisał(a)
A trawę Iza polecana przez Cibie zakupiłam i już posiana...ciekawa jestem efektów Kupiłam na stronie Barrenbruga...wysyłka gratis

Powinna się sprawdzić, u mnie śliczna, szmaragdowa jest. Mam jeszcze jakiś nawóz do trawnika od nich.