370x220x220 konstrukcja przy tym kolorze ginie w zieleni,jestem bardzo zadowolona,o zdjęcia to proś Izę.Od strony jeziora to ja mam linki stalowe zamiast płotu ,a na każdym słupku coś posadzone(maskowanie)to się wydaje że ogród wielgachny.
Ania, właśnie wpadłam na chwilę do domu z ogrodu, pewnie, że sadzę! Świetnie mi pasują te Amber Wave, przymierzę je jeszcze w jednym miejscu, choć w tamtym to chyba Marmalade będą odcieniem lepiej pasowały.
Ciekawe kiedy róże przyjdą, już się nie mogę ich doczekać! A tak sobie obiecywałam, że więcej nie kupuję haha
Haha! To nie dziwię się, ze munstead wood Cie skusila- tez mam. Wczoraj podeszłam do różanki i mimo, ze się do niej nie schylalam to doskonale czułam ten jej cudowny zapach
Hahah no to na pewno, zazdroszczę, bo ja nie mam na nią miejsca
Trzeba Anię zapytać czy ma jakieś limity liczbowe przyjmowanych gości OBY NIE
No dobrze. Jeszcze tym razem wybaczam więc
Cudo, cudo, a mam akurat na nią miejsce na rabacie dość ładnej, aczkolwiek mało fotogenicznej. Kombinuję czego jej brak...
A tam poza tym, to skończyłam sadzenie na dziś, to machanie siekierą mnie kiedyś wykończy. Oczywiście koncepcja wyewoluowała ponownie i znów mi jarzmianek brakuje hahaha
Mój niestety stracił koronę, został sam pień. Nie wiem w dalszym ciągu co mu się stało, w każdym razie z pnia wypuszcza nowe listki. Pień w przekroju też był bielutki. Teraz z kolei liście traci strzępiastokory. Ale nie usycha, tylko takie zielone z niego lecą:/