Otóż stawia ona opór haha, ale może chociaż u mnie będzie się odzywała
Kasia, mówię Ci, u Ani oszaleć można. Kupiłam Munstead Wood, właśnie u niej zobaczyłam go i poniuchałam po raz pierwszy na żywo. Zgapiłam zatem bezczelnie
Ania, ja już się sama zaprosiłam hihihi, więc wiesz, pełna gotowość
Ogród spory, ale nawet nie zapytałam o wielkość. Byłam w takim amoku, że biegałam dookoła i nie wiedziałam gdzie patrzeć, z wrażenia pół herbaty wylałam na siebie, a drugą połowę na trawnik
Pergola fajna, a pod nią placyk, jakieś haczyki tam też dostrzegłam, ale może niech Ania opowie, bo o to też nie zapytałam
Właśnie, właśnie, Iza nie omieszkała mnie postraszyć tą Lady U. Zaczynam myśleć, że mi jej po prostu zazdrości , tak jak Anula Zana . A na serio - liczę że na moich piaskach aż taka nie urośnie, hi hi hi.
Ogród na tych kilku fotach rzeczywiście robi wrażenie, chyba też spory jest. Aniu Kwartet - my założymy Ci wątek . Musimy tylko do Ciebie przyjechać i sfocić porządnie Twoje królestwo. A potem oczywiście na wiosnę, w lato itd. i jeszcze kilka razy w tzw. międzyczasie .
no wlasnie ja musze w przyszlym roku cos w takim ksztalcie postawic koniecznie,
zastanawiam sie jeszcze pomiedzy drewnem a metalem wiec szczegoly konstrukcji z wymiarami bardzo mnie interesuja
Klatka zbudowana jest z kątowników metalowych zespawanych i wbetonowanych.To nasze hamakowisko wiszą tam 2 docelowo 3 hamaki. Dlaczego taka solidna,ano mam 4 pociechy(stąd kwartet)a one na tych hamakach nie leżą tylko bujają się (wychył 270 stopni notoryczny)teść policzył ,że taka konstrukcja da radę-daję.A górne belki służą do podciągania i wpinania.Cała działka ma tyko 950m odjąć dom+garaż na ogród nie zostaje tak dużo.
słupy 8x8
górne belki 6x4