Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 07:39, 13 wrz 2017

kwartet napisała

ja tu tylko łopatuję .

Haha! Ale jak skutecznie
Kasya 07:40, 13 wrz 2017

UrsaMaior napisał(a)
Dziewczyny, wyszłam już z pierwszego szoku, więc mogę podzielić się z Wami dzisiejszym odkryciem. Otóż na naszym forum kryje się brylant. Tajniaczy się i ukrywa przed nami ogród, przez który dziś chyba spać nie będę mogła. Niestety nie miałam przy sobie aparatu, a fotki z komórki to dla tego miejsca profanacja, jednak lepszy rydz niż nic i wrzucam co mam. Brylantem owym, który niniejszym demaskuję, jest Ania - kwartet, u której byłam dziś po odbiór jarzmianek i która przy okazji sprezentowała mi kilka innych roślin. Coś pięknego. Kolory, zapachy, krajobraz za płotem - bajka. Kochana, grzeszysz nie pokazując nam niczego z tych cudowności!

no sliczny i ogromny chyba ?
malo fotek tylko....

od razu zainteresowalam mnie pergola ze zdjecia
czy mozna prosic wlascicielke o wiecej szczegolow ?
makadamia 08:00, 13 wrz 2017

Aniu - zrzucimy się na przyśpieszony kurs komputerowy dla Ciebie i nie będziesz miała wyjścia. Iza ma rację - szkoda taki ogród ukrywać
UrsaMaior 08:05, 13 wrz 2017

inka74 napisał(a)
Następny piękny ogród odkryty. Teraz tylko trzeba właścicielkę zmotywować do założenia wątku

Otóż stawia ona opór haha, ale może chociaż u mnie będzie się odzywała

Kasia_CS napisał(a)
Oj tak! Cudnie u Ani! Ładnie prosimy o wątek

Iza, czytałam ze znów zgrzeszyłas z różami co wybrałaś?

Kasia, mówię Ci, u Ani oszaleć można. Kupiłam Munstead Wood, właśnie u niej zobaczyłam go i poniuchałam po raz pierwszy na żywo. Zgapiłam zatem bezczelnie

kwartet napisał(a)
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa,wizyta Izy przemiła zapraszam ponownie, na zdjęciowanie też.Co do wątku to ja nie dość że nie pisata to elekronicznie upośledzona ,ja tu tylko łopatuję .

Ania, ja już się sama zaprosiłam hihihi, więc wiesz, pełna gotowość

Kasya napisał(a)

no sliczny i ogromny chyba ?
malo fotek tylko....

od razu zainteresowalam mnie pergola ze zdjecia
czy mozna prosic wlascicielke o wiecej szczegolow ?

Ogród spory, ale nawet nie zapytałam o wielkość. Byłam w takim amoku, że biegałam dookoła i nie wiedziałam gdzie patrzeć, z wrażenia pół herbaty wylałam na siebie, a drugą połowę na trawnik
Pergola fajna, a pod nią placyk, jakieś haczyki tam też dostrzegłam, ale może niech Ania opowie, bo o to też nie zapytałam
UrsaMaior 08:07, 13 wrz 2017

makadamia napisał(a)
Aniu - zrzucimy się na przyśpieszony kurs komputerowy dla Ciebie i nie będziesz miała wyjścia. Iza ma rację - szkoda taki ogród ukrywać

Asia dobrze prawi. Aaaa przy okazji zobaczyłam na żywo "dorosłą" Lady U. Potwór! Ale przepiękny! Kotki obłędne.
mrokasia 08:14, 13 wrz 2017

Właśnie, właśnie, Iza nie omieszkała mnie postraszyć tą Lady U. Zaczynam myśleć, że mi jej po prostu zazdrości , tak jak Anula Zana . A na serio - liczę że na moich piaskach aż taka nie urośnie, hi hi hi.
Ogród na tych kilku fotach rzeczywiście robi wrażenie, chyba też spory jest. Aniu Kwartet - my założymy Ci wątek . Musimy tylko do Ciebie przyjechać i sfocić porządnie Twoje królestwo. A potem oczywiście na wiosnę, w lato itd. i jeszcze kilka razy w tzw. międzyczasie .
jolanka 08:17, 13 wrz 2017

Oczywiscie , ze doszkolimy Anię, ja nawet mam na to papiery
Ogród piękny, ja tez chce zobaczyć
Kasya 08:22, 13 wrz 2017

UrsaMaior napisał(a)

Pergola fajna, a pod nią placyk, jakieś haczyki tam też dostrzegłam, ale może niech Ania opowie, bo o to też nie zapytałam

no wlasnie ja musze w przyszlym roku cos w takim ksztalcie postawic koniecznie,
zastanawiam sie jeszcze pomiedzy drewnem a metalem wiec szczegoly konstrukcji z wymiarami bardzo mnie interesuja
Magda70 08:32, 13 wrz 2017

UrsaMaior napisał(a)

Magda, ja u Ciebie regularnie, a Ty u mnie nie??? FOCH wszechczasów!

Kochana...ja ostatnio nigdzie nie zaglądam nawet do siebie więc czuj się wyróżniona

Ale już lada moment wrócę
kwartet 09:54, 13 wrz 2017

Klatka zbudowana jest z kątowników metalowych zespawanych i wbetonowanych.To nasze hamakowisko wiszą tam 2 docelowo 3 hamaki. Dlaczego taka solidna,ano mam 4 pociechy(stąd kwartet)a one na tych hamakach nie leżą tylko bujają się (wychył 270 stopni notoryczny)teść policzył ,że taka konstrukcja da radę-daję.A górne belki służą do podciągania i wpinania.Cała działka ma tyko 950m odjąć dom+garaż na ogród nie zostaje tak dużo.
słupy 8x8
górne belki 6x4
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies