Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 09:07, 14 wrz 2017

Anka, Ewe, dzięki za pochwały Cieszą mnie bardzo
kwartet 20:02, 14 wrz 2017

Przyszły tydzień może być,sprawdźcie pogodę żebyście nie mokły podczas biegania na około (chyba że wy tylko na kawkę).
Iza twój ogród to ja przyzwoicie schwalę po wizycie.
UrsaMaior 20:04, 14 wrz 2017

Ania, no to bomba! Nie wiem jak dziewczyny, ale ja zamierzam ponownie wykonać kilka rund
polinka 21:16, 14 wrz 2017

OMG !!! Ile tam masz sadzonek tej Lady U?? Właśnie przymeirzam się do przesadzania i nie wiem co ile ją sadzić...
UrsaMaior 21:30, 14 wrz 2017

Z tego co mówiła Ania, to odstęp solidny. Zaraz na pewno podpowie.
Tess 21:42, 14 wrz 2017

kwartet napisał(a)

Iza twój ogród to ja przyzwoicie schwalę po wizycie.

A ja to niniejszym teraz czynię, jako, że dzisiaj miałam ogromną przyjemność zobaczyć to cudo na żywo.
Zachwycił mnie. Piękny, klimatyczny. Niewątpliwie w pewnym stopniu jest to zasługa "dorosłych" drzew. Prawdziwych drzew - rozłożystych (dęby) i strzelistych (brzozy).
Ale sposób skomponowania rabat to prawdziwy majstersztyk. Łaziłam w koło z otwartą gębą. Żałowałam, że nie ani przez chwilę nie wyjrzało słońce (te promienie przenikające przez korony drzew, te światłocienie...). Ale może to i lepiej, bo by mnie chyba wówczas z ogrodu żadną siłą nie dało się wyciągnąć.
Iza, jeśli jeszcze kiedykolwiek będziesz narzekać, to Cię przez kolano przełożę

Bardzo dziękuję, że mnie przyjęłaś w swoich progach
kwartet 22:15, 14 wrz 2017

Mam posadzone 3 co 280cm(od centru kępy do centrum) pomiędzy kępami zostało 80 cm, z tego wniosek jedna kępa to 200 cm
UrsaMaior 18:35, 15 wrz 2017

Teresa, no dziękuję, takie pochwały podnoszą mnie na duchu, ale jak i tak wiem swoje
babka 23:38, 15 wrz 2017

Jedno wielkie WOOOW !! Iza proszę Cie o same szerokie kadry od dziś. Takie ogrody powinno się pokazywac w celach szkoleniowych
Anula dzięki za te piękne obrazy, których właścicielka ogrodu tak nam szczędzi
Brzozowadzie... 18:20, 16 wrz 2017

Cześć Iza!!! Witam Cię u Ciebie tym razem Ogród REWELACJA!!! Dałaś mi nadzieję,że pod tymi moimi brzozami jednak coś urośnieKompozycje przepiękne. Przebrnęłam przez cały Twój wątek. Kilka wieczorów mi to zajęło
A ja przebieram nogami czekając na moje zamówienie i zabieram się do podsadzania pierwszych brzóz.
Uściski ciepłe ślę!!!