Przyszły tydzień może być,sprawdźcie pogodę żebyście nie mokły podczas biegania na około (chyba że wy tylko na kawkę).
Iza twój ogród to ja przyzwoicie schwalę po wizycie.
A ja to niniejszym teraz czynię, jako, że dzisiaj miałam ogromną przyjemność zobaczyć to cudo na żywo.
Zachwycił mnie. Piękny, klimatyczny. Niewątpliwie w pewnym stopniu jest to zasługa "dorosłych" drzew. Prawdziwych drzew - rozłożystych (dęby) i strzelistych (brzozy).
Ale sposób skomponowania rabat to prawdziwy majstersztyk. Łaziłam w koło z otwartą gębą. Żałowałam, że nie ani przez chwilę nie wyjrzało słońce (te promienie przenikające przez korony drzew, te światłocienie...). Ale może to i lepiej, bo by mnie chyba wówczas z ogrodu żadną siłą nie dało się wyciągnąć.
Iza, jeśli jeszcze kiedykolwiek będziesz narzekać, to Cię przez kolano przełożę
Bardzo dziękuję, że mnie przyjęłaś w swoich progach
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Jedno wielkie WOOOW !! Iza proszę Cie o same szerokie kadry od dziś. Takie ogrody powinno się pokazywac w celach szkoleniowych
Anula dzięki za te piękne obrazy, których właścicielka ogrodu tak nam szczędzi
Cześć Iza!!! Witam Cię u Ciebie tym razem Ogród REWELACJA!!! Dałaś mi nadzieję,że pod tymi moimi brzozami jednak coś urośnieKompozycje przepiękne. Przebrnęłam przez cały Twój wątek. Kilka wieczorów mi to zajęło
A ja przebieram nogami czekając na moje zamówienie i zabieram się do podsadzania pierwszych brzóz.
Uściski ciepłe ślę!!!