Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 16:12, 12 wrz 2017

Magda70 napisał(a)

a ja dzięki Twojemu pinowaniu tu trafiłam

Magiczny ogród!!

Magda, ja u Ciebie regularnie, a Ty u mnie nie??? FOCH wszechczasów!
Zana 16:18, 12 wrz 2017

UrsaMaior napisał(a)

[b]
Aż mi głupio być tak chwaloną U mnie naprawdę gdzie nie spojrzeć tam rozgrzebane, tylko ta Anula tak jakoś zrobiła, że nie widać

Bredzisz normalnie, do lekarza od głowy natychmiast. Żadnego wielkiego rozgrzebania nie widać. Kokietka pierwszej wody
kasia_w 16:19, 12 wrz 2017

Co za ogród! wspaniały.
Czy te hakone mają 2 lata? nie do uwierzenia
UrsaMaior 16:27, 12 wrz 2017

Anula, hahaha, dobra, dobra, ja swoje wiem

Kasia, hakone lubi kupę, dostają przy sadzeniu tyle, że cała okolica ma darmowe inhalacje i rosną na niej całkiem całkiem
lojalna_ 16:35, 12 wrz 2017

Zana napisał(a)

Bredzisz normalnie, do lekarza od głowy natychmiast. Żadnego wielkiego rozgrzebania nie widać. Kokietka pierwszej wody

Coś podejrzewałam. ....
Sylvana 16:36, 12 wrz 2017

Dotarłam do Ciebie od Zany....wiadomo, że Anula ma talent do fotografii jak mało kto na O. ale w takim ogrodzie nie da się zrobić złego zdjęcia....pięknie jest i już....
A tak w ogóle to się witam, bo jeszcze mnie tu nie było
mrokasia 17:24, 12 wrz 2017

Zana napisał(a)

A bo Iza za "rozgrzebane" uznaje chyba te miejsca, gdzie jeszcze spokojnie da radę wsadzić sporo roślin. Zazdroszczę, bo tych miejsc naprawdę jeszcze trochę ma i może sobie pozwalać. Ostatnio pisała, że jej 8 jarzmianek jeszcze brakuje do tych co już wsadziła. Ja nie mam gdzie 4 wsadzić...
UrsaMaior 18:14, 12 wrz 2017

Sylvana napisał(a)
Dotarłam do Ciebie od Zany....wiadomo, że Anula ma talent do fotografii jak mało kto na O. ale w takim ogrodzie nie da się zrobić złego zdjęcia....pięknie jest i już....
A tak w ogóle to się witam, bo jeszcze mnie tu nie było

Sylwia, cześć! A ja do Ciebie zaglądam po cichaczu
UrsaMaior 18:15, 12 wrz 2017

mrokasia napisał(a)

A bo Iza za "rozgrzebane" uznaje chyba te miejsca, gdzie jeszcze spokojnie da radę wsadzić sporo roślin. Zazdroszczę, bo tych miejsc naprawdę jeszcze trochę ma i może sobie pozwalać. Ostatnio pisała, że jej 8 jarzmianek jeszcze brakuje do tych co już wsadziła. Ja nie mam gdzie 4 wsadzić...

Haha no może i tak
UrsaMaior 19:15, 12 wrz 2017

Dziewczyny, wyszłam już z pierwszego szoku, więc mogę podzielić się z Wami dzisiejszym odkryciem. Otóż na naszym forum kryje się brylant. Tajniaczy się i ukrywa przed nami ogród, przez który dziś chyba spać nie będę mogła. Niestety nie miałam przy sobie aparatu, a fotki z komórki to dla tego miejsca profanacja, jednak lepszy rydz niż nic i wrzucam co mam. Brylantem owym, który niniejszym demaskuję, jest Ania - kwartet, u której byłam dziś po odbiór jarzmianek i która przy okazji sprezentowała mi kilka innych roślin. Coś pięknego. Kolory, zapachy, krajobraz za płotem - bajka. Kochana, grzeszysz nie pokazując nam niczego z tych cudowności!