Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Zana 19:01, 27 wrz 2017

Usprawiedliwienie przyjęte. Słońce ma być do końca tygodnia. Nie mów, że goście też.
kwartet 19:41, 27 wrz 2017

Dzisiaj przy sadzeniu podumałam i wymyśliłam, że każdej by się przydał taki ogród jak ma Monty.Chcesz trochę gliny masz,sadzik proszę bardzo,ogród żwirowy czemu nie ,leśny zakątek ...itd.Albo tylko ja tak mam i to bym chciała i to mnie kusi.
UrsaMaior 21:16, 27 wrz 2017

Zana napisał(a)
Usprawiedliwienie przyjęte. Słońce ma być do końca tygodnia. Nie mów, że goście też.

Goście do wtorku
UrsaMaior 21:19, 27 wrz 2017

kwartet napisał(a)
Dzisiaj przy sadzeniu podumałam i wymyśliłam, że każdej by się przydał taki ogród jak ma Monty.Chcesz trochę gliny masz,sadzik proszę bardzo,ogród żwirowy czemu nie ,leśny zakątek ...itd.Albo tylko ja tak mam i to bym chciała i to mnie kusi.

A co sadziłaś?
Sad niekoniecznie, ale trochę gliny i takie słoneczne rabaty jak Twoje to marzenie... Las fajny, ale nie aż tak. Kamień u nogi przy wyborze roślin.
malgol 21:25, 27 wrz 2017

Iza, zagon gości do ogrodu.szkoda pogody bo takie szczęście nie trwa długo no i ujędrnia się wszyscy i będą cie potem blogoslawic, zobaczysz
babka 21:37, 27 wrz 2017

Goście nie w porę, skąd ja to znam Ale nie samym ogrodem żyje człowiek ...
Buziak na pocieszenie :*
kwartet 08:00, 28 wrz 2017

cebul ciąg dalszy(ale będzie jeszcze dalszy)
czy te twoje 900 z zeszłego roku to na wiosnę przyniosło spodziewany efekt
trzeba dziewczyny zrobić spis cebul bez obsługowych(raz wsadzasz a z roku na rok coraz więcej)ja tak mam z szafirkami,a czasami przechodzę koło ogrodu z poletkiem cebulicy ,ze 20 m2 to poletko ma(to chyba nie sadzą co roku)
Toszka 08:27, 28 wrz 2017

Ja już o cebulach nie myślę - to co rosnie ma się rozrastać i grzebać w nich co roku nie mam ochoty. Pozostają jedynie duże czosnki, ale te wystarczy raz na 3 lata wykopać by podzielić. Ograniczyłam się do tulipanów botanicznych i choć są niskie to bezobsługowe. Nawet ich liście nie wkurzają. Cebulowe irysy. Trochę cebulicy, w szafirkach zrobiłam pogrom i 90% oddałam. Ziemowity, też zostawiłam, bo przy nich 0 roboty.
A obecnie jestem na etapie, że chciałabym się kiedyś wyspać na tyle, żeby rano poczuć, że się budzę a nie zmartwychwstaję....

aaaa i znam nowe dwa dowcipy, ale mocno szowinistyczne. Niby śmieszne, ale przez łzy
AniMa 09:17, 28 wrz 2017

Iwonka dawaj te dowcipy
Toszka 09:22, 28 wrz 2017

AniMa napisał(a)
Iwonka dawaj te dowcipy

No ja nie wiem czy chcesz wiedzieć co u blondynki oznaczają ciemne odrosty?
albo
jaki jest wyjątek kiedy muzułmańska kobieta może iść przed mężczyzną...