Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 13:50, 24 sie 2018

Kasia, i ja nie mam kiedy podjechać obadać na żywca co ta Iza nawyczyniała..

Jak nie brak samochodu w danym momencie, to Kuby angina, dziś czuję, że chyba znów sobie zapalenie piersi zafundowałam.. normalnie wszystkie plagi na mnie idą

Nawet nie wiem, czy będę w stanie się wybrać na targi ZTZ, bo K wyjeżdza gdzieś daleeeeko w ostatni dzień targów, więc jeśli już to i tak z Kają bym musiała na grzbiecie Kubę jeszcze bym jakoś sprzedała.. a gdzie jakieś zakupy?!
UrsaMaior 13:56, 24 sie 2018

malgol napisał(a)
No ja wielkie rycie zostawiam na wiosnę, teraz to tylko popierdólki zrobię i przedpłocie.No i walczę z niewdzięcznym trawnikiem

Tak sobie myślę, że może jeszcze zawilce jakieś dokupię? Hmm. Generalnie jednak power mnie już opuścił.
UrsaMaior 13:57, 24 sie 2018

TAR napisał(a)
taki zimozielony, winobluszczy juz nie chce, zbyt ekspansywne choc piekne

Ja mam jeden na płocie, pięciolistkowy murorum, ale jakoś specjalnie nie szaleje. Taka cudowna u mnie ziemia
UrsaMaior 13:58, 24 sie 2018

effka napisał(a)
Czemu jak tak daleko od warszawskich ogrodów mieszkam, chętnie bym się wprosiła na wizję lokalną

No to trzeba zrobić wycieczkę na Mazowsze, już my Ci program ułożymy;D
UrsaMaior 13:59, 24 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)

A Ty się dziwisz? Jakbyś mogła mieć takie widoki z okna na ogród taki jak Twój to byś szklane ściany z ttej strony stawiała zamiast murów - i tak po taniości poszli, ze tylko okna

Eee tam, właśnie głupio zrobili. Gdyby wybudowali się kilka metrów dalej, to patrzyliby na ogród, a tak widzą mój taras, barany. Działkę mają bardzo długą, mogli to zrobić inaczej.
UrsaMaior 14:00, 24 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Kasia, i ja nie mam kiedy podjechać obadać na żywca co ta Iza nawyczyniała..

Jak nie brak samochodu w danym momencie, to Kuby angina, dziś czuję, że chyba znów sobie zapalenie piersi zafundowałam.. normalnie wszystkie plagi na mnie idą

Nawet nie wiem, czy będę w stanie się wybrać na targi ZTZ, bo K wyjeżdza gdzieś daleeeeko w ostatni dzień targów, więc jeśli już to i tak z Kają bym musiała na grzbiecie Kubę jeszcze bym jakoś sprzedała.. a gdzie jakieś zakupy?!

Fakt, targi z dzieckiem to makabra:/ Szkoda, myślałam, że się tam złapiemy, jak w zeszłym roku
Kasia_CS 14:03, 24 sie 2018

UrsaMaior napisał(a)

Fakt, targi z dzieckiem to makabra:/ Szkoda, myślałam, że się tam złapiemy, jak w zeszłym roku

Słuchaj, ja mimo wszystko planuję jakoś się tam wybrać - nie mam takiego nosidła na szelkach dla dziecka, bo przy Kubie nie kupiłam, a z Kają jeszcze tematu nie ogarnęłam. Ale nawet rozważać wypożyczenie czegoś takiego na spróbowanie MOże akurat na targi się załatwi
UrsaMaior 14:12, 24 sie 2018

W ostateczności możesz w lumpeksie kupić jakiś materiał za grosze i zamotać ją w chustę
Kasia_CS 14:23, 24 sie 2018

UrsaMaior napisał(a)
W ostateczności możesz w lumpeksie kupić jakiś materiał za grosze i zamotać ją w chustę

oj, materiał to ja bym miała, ale bałabym się, ze nieumiejętne zamotanie zaoowocuje Kai wypadnięciem
UrsaMaior 14:26, 24 sie 2018

Eee tam, dziecko nie tak prosto załatwić;D W necie dziewczyny pokazują jak się mota skutecznie