Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 08:55, 26 sie 2018

paulina_ns napisał(a)
Piękne zdjęcia, chociaż łatwo dokopać się do nich nie było zakupy super jak zawsze też dzisiaj oglądałam zawilce i świecznicę no ale nie dałam się skusić w poniedziałek jadę jeszcze raz

Oj no co Ty, przecież niedawno wrzucone Zakupy posadzone, nowa rabata nabrała dzięki nim więcej kształtu. Cieszę się, bo niecierpliwa jestem

Też tak kiedyś miałam, odstawiałam, a potem jechałam jeszcze raz, ale w tym roku pracuję nad sobą;D Jak dobry egzemplarz to biorę zanim zniknie. Szczególnie zawilce teraz kuszą, myślałam, że zawału dostanę w szkółce, kiedy zobaczyłam cały ich zagon!
mar_za 09:17, 26 sie 2018

jakoś przegapiłam Twój ogród
a masz go bardzo klimatyczny i pięknie zagospodarowany.
pozostawiam zachwyty
UrsaMaior 09:27, 26 sie 2018

Marzena, ważne, że w końcu trafiłaś Ja do Ciebie cichaczem zerkam, też muszę się w końcu ujawnić.
Kasia_CS 09:42, 26 sie 2018

Iza a świecznice te już rosnące masz z liśćmi zielonymi, czy te prawie czarne?
UrsaMaior 10:53, 26 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Iza a świecznice te już rosnące masz z liśćmi zielonymi, czy te prawie czarne?

Były ciemne, ale trochę zzieleniały Mam nadzieję, że takie nie zostaną, bo w tamtym miejscu potrzeba mi ciemnego akcentu.
Pszczelarnia 17:21, 28 sie 2018

UrsaMaior napisał(a)
Hmmm... dziewczyny, czy ja coś mówiłam, że już niczego nie sadzę?

I to właśnie uwielbiam!

Urso, masz r. Solero - jak się sprawuje? Kolor ma bardziej ciepły krem czy bardziej cytryna? Czy kwiaty nie są za duże w stosunku do krzaka?
Brzozowadzie... 18:09, 28 sie 2018

Przeleciałam sobie po Twoich ostatnich fotkach...No bajkę masz, a te w zachodzącym słońcu...miodzio
UrsaMaior 20:24, 28 sie 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Urso, masz r. Solero - jak się sprawuje? Kolor ma bardziej ciepły krem czy bardziej cytryna? Czy kwiaty nie są za duże w stosunku do krzaka?

A tak, mam dwa maluszki, sadzone bardzo niedawno, więc obserwacji malutko. Kwiat zdecydowanie cytrynowy, obok mam Pilgrima i chciałam w podobnym odcieniu. Kwiatek uroczy, nie za duży, ale też nie taki pikutek jak u okrywowych. Ciekawa jestem bardzo co pokaże w przyszłym sezonie. Ma ją też Ania-kwartet, razem kupowałyśmy. U niej więcej słońca i glina, więc porównamy jak sobie radzi w różnych warunkach.
UrsaMaior 20:24, 28 sie 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Przeleciałam sobie po Twoich ostatnich fotkach...No bajkę masz, a te w zachodzącym słońcu...miodzio

Dzięki! Wpadnij obejrzeć, daleko nie masz
eVka 20:30, 28 sie 2018

Szukam wysokich zawilców bordowych, lekko różowych, takich ok. 1.5m wysokości. Polecisz coś?
Zakupy superowe!!!