Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Zana 11:33, 09 paź 2018

April napisał(a)

To teraz ty mnie wykolegowałaś, bo swoich gości z ostatniego weekendu przesunęłam właśnie na niedzielę

No to ich przesuń jeszcze raz. Wiesz, "rozchoruj się" albo co..... Może nagła niezapowiedziana wcześniej wizyta kogoś z rodziny
Brzozowadzie... 11:39, 09 paź 2018

Zana napisał(a)

No to ich przesuń jeszcze raz. Wiesz, "rozchoruj się" albo co..... Może nagła niezapowiedziana wcześniej wizyta kogoś z rodziny

Ty Anulka dobra Jesteś To jeszcze pokombinuj, żeby moja siostra warszawianka, zrobiła szwagrowi czterdziestkę w tą niedzielę, a nie w przyszłą, żebym miała alibi na przyjazd do Izy. Bo ja jeszcze przecież nic dobrze u Niej nie obejrzałam!!
Brzozowadzie... 11:42, 09 paź 2018

UrsaMaior napisał(a)
[img

Izunia ale foty cudo! Wreszcie, to sobie spokojnie pooglądam parę razy Zadowolona Jesteś z tego bodziszka? Niski? Bo mi lubią niektóre grzyba jakiegoś łapać i mnie wkurzają, ale ten to tak pięknie świeci przy tych srebrnych trawkach. O nazwę się uprasza.
Zana 11:43, 09 paź 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ty Anulka dobra Jesteś To jeszcze pokombinuj, żeby moja siostra warszawianka, zrobiła szwagrowi czterdziestkę w tą niedzielę, a nie w przyszłą, żebym miała alibi na przyjazd do Izy. Bo ja jeszcze przecież nic dobrze u Niej nie obejrzałam!!

Agata no jak to imprezę przesunąć na tę niedzielę? Przecie się na tę najbliższą niedzielę do Izy wprosiłam, nic nie muszę przesuwać. Czytam trzeci raz i stwierdzam, że czegoś nie zakumałam.
Brzozowadzie... 11:45, 09 paź 2018

Zana napisał(a)

Agata no jak to imprezę przesunąć na tę niedzielę? Przecie się na tę najbliższą niedzielę do Izy wprosiłam, nic nie muszę przesuwać. Czytam trzeci raz i stwierdzam, że czegoś nie zakumałam.

Haha, ale moją imprezę u siostry w Wwie musisz przesunąć na tę niedzielę. Bo zaplanowała w następną. Wtedy będąc już w stolicy, niby przypadkiem do Was zajrzę. Przecież mnie Iza nie wygoni?
Zana 11:51, 09 paź 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Haha, ale moją imprezę u siostry w Wwie musisz przesunąć na tę niedzielę. Bo zaplanowała w następną. Wtedy będąc już w stolicy, niby przypadkiem do Was zajrzę. Przecież mnie Iza nie wygoni?

Aaaaa, teraz rozumiem, czyli chciałaś sobie dwie pieczenie na jednym ogniu sprawić. A to nie jest dobry pomysł, bo byś wpadła jak po ogień, a tak to na spokojnie przyjedziesz do Izy, bez pośpiechu obejrzysz wszystko. Poznamy się, pogadamy, uśmiejemy się. Przyjedziesz?
Brzozowadzie... 11:55, 09 paź 2018

Zana napisał(a)

Aaaaa, teraz rozumiem, czyli chciałaś sobie dwie pieczenie na jednym ogniu sprawić. A to nie jest dobry pomysł, bo byś wpadła jak po ogień, a tak to na spokojnie przyjedziesz do Izy, bez pośpiechu obejrzysz wszystko. Poznamy się, pogadamy, uśmiejemy się. Przyjedziesz?

Izunia, mogę?
Bo ja baaaardzo chętnie! Już zaczynam intensywnie myśleć
UrsaMaior 12:00, 09 paź 2018

Agata, no nieee wieeem...,D
Brzozowadzie... 12:09, 09 paź 2018

A idź!
UrsaMaior 12:11, 09 paź 2018

Dziewczęta, o której? Kwartecik mowi, że nie o 8 Może między 10 a 11?