Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Pszczelarnia 16:34, 16 lis 2015

Iwono, fajne widoki z Berlina.
A jaki to buk otrzymał taka oprawe okrągłą?
Ewa777 16:58, 16 lis 2015

Sprawdzam, co tam słychać u Ciebie
Narzędzia pochowane, przesyłki w drodze i porządki w szafie U Ciebie zawsze pracowicie
lojalna_ 17:07, 16 lis 2015

Iwk4 napisał(a)
Oczywiście, że się cieszę.
Już lecę do kuchni po delicje. W szufladzie chyba jeszcze zostały .

Rozchodnika zostawię więc w domu

To ja tez się przysiade
Iwk4 18:05, 16 lis 2015

Ewa777 napisał(a)
Sprawdzam, co tam słychać u Ciebie
Narzędzia pochowane, przesyłki w drodze i porządki w szafie U Ciebie zawsze pracowicie

Ewuniu, dziś sennie i leniwo. Poszłam dziś pierwszy dzień do pracy po miesięcznej przerwie. Pełna wigoru, chęci do pracy...
Po trzeciej lekcji opadły mi skrzydła
Na pytanie naprowadzające: ile to jest 260:10 nie otrzymałam odpowiedzi. Nawet odniesienie do pieniędzy nie dało efektu... Witaj szkoło Witaj młodzieży
alis 18:13, 16 lis 2015

Iwk4 napisał(a)

Ewuniu, dziś sennie i leniwo. Poszłam dziś pierwszy dzień do pracy po miesięcznej przerwie. Pełna wigoru, chęci do pracy...
Na pytanie naprowadzające: ile to jest 260:10 nie otrzymałam odpowiedzi. Nawet odniesienie do pieniędzy nie dało efektu... Witaj szkoło Witaj młodzieży

Heh takie trudne pytania zadajesz przecież jest kalkulator Mi kiedyś dziecko powiedziało, że tyle mieli do domu zadane, i czytać na pamięć i tabliczkę do 30 i dlatego nie odrobiło pracy domowej
Ewa777 18:26, 16 lis 2015

Iwk4 napisał(a)

Iwonko, wcale Ci się nie dziwię
Nie wiedziałam, że tyle leniuchowałaś To żarcik Jak tam zdrówko? Wszystko dobrze? Czy moje modlitwy pomogły?
sylwia_slomc... 18:49, 16 lis 2015

Macham obiema łapkami
Iwk4 19:05, 16 lis 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Iwono, fajne widoki z Berlina.
A jaki to buk otrzymał taka oprawę okrągłą?

Ewo, to buk Dawyck Purple. Najpierw było koło, a potem mój M wpadł na pomysł, by coś tam posadzić. Padło na buka, aby troszkę przysłonił widok z ulicy na tyły ogrodu Musi tylko podrosnąć.

Mam dwa. Różnej wielkości.
Wiosną kupiłam, zachwycałam się młodymi listkami, potem latem znowu się zachwycałam, a jesienią znowu się zachwycałam, jak kolor liście zmieniały. Chciałam nawet fotki dla ciebie znaleźć z lata i zadziwiające,ze ich nie znalazłam. Nie wiem, dlaczego mój zachwyt nie został uwieczniony letnią porą?
Iwk4 19:12, 16 lis 2015

Ewa777 napisał(a)

Iwonko, wcale Ci się nie dziwię
Nie wiedziałam, że tyle leniuchowałaś To żarcik Jak tam zdrówko? Wszystko dobrze? Czy moje modlitwy pomogły?

Ewuniu, ze zdrówkiem dobrze, choć bardzo się bałam samej operacji. Potem już leniuchowałam baaaaardzo. Na każdą myśl wyjścia do ogrodu w czasie tego przymusowego odpoczynku , był telefon od jednej lub drugiej sąsiadki: "Widzę cię, że robisz. Zostaw to i chodź na kawę. Woda już wstawiona " (nawet kombinowałam, kiedy coś zrobić w ogrodzie, by sąsiadki mnie nie widziały, jak cebulki sadzę i trawy wiążę). Nawet grabić mi nie pozwalały; hi, hi
Przez to mam tyły ogrodowe, ale też czyste sumienie, ze się nie forsowałam, hi, hi
kamila66 19:16, 16 lis 2015

Iwk4 napisał(a)

Jak oni nawet kasy liczyć nie potrafią to się nie dziwię, że Ci skrzydła opadły
Buczki są śliczne