Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Iwk4 23:52, 27 lis 2014

Też mnie te z kaszy kuszą. Robi się szybko, muszę tylko surowce uzupełnić W sobotę
bdan 07:29, 28 lis 2014

Iwonko niesamowicie utalentowani jesteście. Cieszę się, że miałaś takie miłe chwile.

Czekam na bombki "kaszowe"
lojalna_ 08:32, 28 lis 2014

Iwka jaka ty zdolna i cierpliwa kobitka jestes...pozazdroscic talentu ..slicznie błyszcza

Bobmeczki wykonane samemu cieszyc musza ogromnie pozdrawiam
Agatan24 09:47, 28 lis 2014

Mój M też lubi intensywne kolory i nie za bardzo godził się na szary salon ale parę moich uśmiechów i się w końcu zgodził tym bardziej że zawsze mogę dodać jakieś intensywne dodatki chociażby poduszki w jego ulubionym kolorze czyli czerwonym.
Pozdrawiam.
Ewa777 10:38, 28 lis 2014

Iwonko, dzięki za linka z ozdobami świątecznymi. Wczoraj wieczorem przejrzałam kilka i dzięki temu mam już gotowe propozycje na ozdoby
JoannA 17:16, 28 lis 2014

Iwk4 napisał(a)

Joasiu, tą złotą robiłam młodemu, bo za króla robił przy złobku i potrzebne było złoto. Długo się zastanawiałam, jak zrobić złoto i wpadłąm, ze może być złota kulka.
Czy to twój ulubiony świąteczny kolor?

Nie tylko złoty Iwonko, lubię też wszlkie odcienie czerwieni, bordo.
Link do dekoracji bardzo przydatny, można sie zainspirować
pozdrawiam
Iwk4 16:41, 29 lis 2014

Danusiu, bombki kaszowe w nadchodzącym tygodniu będę robić. Niestety, nie pojechałam do hurtowni. Po zrobieniu zakupów weekendowych i wsparcie dzieciaków, nie starczyło kasy na zakupy ozdób. Musze wykorzystać stare zapasy.

Jolu, dziękuję pięknie. Mój synek czeka na następną porcje robionych dekoracji. Więc coś będziemy działać.

Agatko, w zeszłym roku postawiłam na swoim i wymalowałam w spokojnej tonacji (kolor między szarym, a beżem, sama nie wiem, jaki to kolor: http://www.dekoralfashion.pl/kolory) jadalnię i kuchnię. Nawet sama pojechałam po farbę (z sąsiadką) Bardzo mnie ten kolor uspokaja.
W przyszłym roku planuję atak na salon, to tam też będzie w podobnej tonacji (odcienie szaro-beżowe albo coś śmietankowego - kanapa jest beżowa) I podoba mi się, jak kolory dodatków można zmieniać Niestety malowanie salonu, to wyzwanie, bo w najwyższym miejscu mamy 7 metrów i dodatkowo schody z antresolą. Akrobata jest potrzebny

Ewo, cieszę się, że mogłam pomóc. Sama na tych linkach utknęłam na cały wieczór.

Joasiu, to są moje ulubione kolory. Choć w tym roku chciałabym wystrój srebro, biel i jeszcze coś.
Olili 16:44, 29 lis 2014

Dekoracje świetne

Czy ktoś z Was pamięta dekoracje z lat 80-ych, 90-tych ??
Pajacyki ,kominiarze , ptaszki w klatce...??Jaka mnie nostalgia naszła
W ostatnim czasie nonstop kołaczą mi się po głowie ,tak dobrze mi się kojarzą..
żałuję,że już ich nie mam.
Olili 16:50, 29 lis 2014

czekam na Twoje kaszane bombki,najlepszy był moment zamontowania ozdobnych paseczków pośrodku bombki

Dwa lata temu robiłam z ryżu ale bez dodatkowych ozdobników ,bo ja cierpliwa to nie jestem
Iwk4 17:14, 29 lis 2014

Olili napisał(a)
Dekoracje świetne

Czy ktoś z Was pamięta dekoracje z lat 80-ych, 90-tych ??
Pajacyki ,kominiarze , ptaszki w klatce...??Jaka mnie nostalgia naszła
W ostatnim czasie nonstop kołaczą mi się po głowie ,tak dobrze mi się kojarzą..
żałuję,że już ich nie mam.

Ja pamiętam z dzieciństwa choinkę ze słodkimi czekoladowymi bombkami u mojego brata. On już był żonaty, ja jeszcze byłam dzieckiem, spóźnionym zresztą. Zawsze z innymi dzieciakami (mojego rodzeństwa) zjadaliśmy wszystkie bombki czekoladowe. A bratowa na drugi dzień ubierała choinkę w normalne bombki, ha, ha

Olili napisał(a)
czekam na Twoje kaszane bombki,najlepszy był moment zamontowania ozdobnych paseczków pośrodku bombki

Dwa lata temu robiłam z ryżu ale bez dodatkowych ozdobników ,bo ja cierpliwa to nie jestem

Nie kupiłam tasiemek, bo zabrakło kasy, ale zrobię środek wykładany cekinkami. Mam taką nadzieję