Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

MirellaB 07:29, 31 mar 2015

Iwonko poranek u mnie spokojny. Wiatr ustał, nawet słonko chwilę świeciło, a teraz pochmurno.
Moje trzmielinki na pniu przetrwały, ale jak tak silnie wiało to wyginały się okropnie. Strat w ogrodzie po wichurze nie mam
Miłego dnia
Iwk4 07:30, 31 mar 2015

Ewa, ale masz rozmach. Rabatę zrobisz raz dwa. Aż mnie kusisz tym bukszpanem. Ja ciągle wzlekam. Możesz podać namiary na bukszpan?
Deszczyk potrzebny, nie zaprzeczę. Byly momenty, ze ja juz ogród podlewałam. Bardziej mnie martwią skoki temperatury i wiatry. Choć dziś nie wieje. Miłego dnia.
Iwk4 07:34, 31 mar 2015

Mirello, u mnie też wiatr ustal. Nie lubię takich wiatrów. W kominie strasznie wiało. Troszkę się bałam strat jakichś. Ale jest dobrze. Miłego dnia

edytowałam zastanawiając się nad poprawnością językową jakiś/jakichś
http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/jakis-i-jakichs;9023.html
siakowa 07:55, 31 mar 2015

MAcham porannie JA w nocy myślałam że antene z komina mi zwieje..
Asiuniaa 08:00, 31 mar 2015

U mnie też dziś spokojniej. Wiesz wczoraj zostałam posiadaczką kilku sztuk tataraku variegatus i ogon masz jakieś doświadczenia w tym temacie?
GorAna 10:49, 31 mar 2015

Iwk4 napisał(a)

Żonkile w pełni rozkwitu, krokusy już przekwitły. Za chwilkę będzie kwitła bergenia i migdałek:

Iwonko cudne te żonkile....muszą być jakieś wczesne, bo moje wszystkie jeszcze śpią
Pozdrawiam
Mirka 10:57, 31 mar 2015

Iwonko w masie żonkile cudnie wyglądają Obsadziłaś już ognistą?Muszę się pochwalić dziś założyli mi prąd na działce po 3 latach oczekiwania przesówania aneksowania i już mam i ruszamy z budową domku do zimy może się wyrobimyps.u mnie też strasznie wieje i zimno
jalos 11:01, 31 mar 2015

Iwonko, wpadłam zobaczyć co u Ciebie, ale widzę, że mam sporo do nadrobienia.
Jestem bardzo ciekawa czy ruszyłaś już z czerwoną rabatą i chętnie popatrzę co na niej się znajdzie, może się poinspiruję, bo zorientowałam się niedawno, że w projekcie na jednej z rabat dominuje u mnie imperata red baron w towarzystwie rozplenicy hammeln, ale wydaje mi się, że te 2 gatunki to troche za mało. Chętnie zobaczę co Ty tam zaplanowałaś.
Iwk4 17:07, 31 mar 2015

siakowa napisał(a)
MAcham porannie JA w nocy myślałam że antene z komina mi zwieje..

Kasia, odmachuję
A ja dziś przed pracą i po pracy biegałam po ogrodzie i zbierałam folię budowlaną, co już ułożyłam na miejsce, wiatr przewracał dalej A niby sobie już poszedł, oszust jeden (wiatr oczywiście)
Iwk4 17:31, 31 mar 2015

Asiuniaa napisał(a)
U mnie też dziś spokojniej. Wiesz wczoraj zostałam posiadaczką kilku sztuk tataraku variegatus i ogon masz jakieś doświadczenia w tym temacie?

Asiu, byłam u ciebie. Śliczny ten tatarak