Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Karol99 21:21, 08 lip 2015

dubel
Iwk4 21:24, 08 lip 2015

Karolu, podlany, ale słabo. Dwa razy po troszku padało i jest pochmurno.
Iwk4 21:33, 08 lip 2015

Mirko, ja będę cierpliwie czekać na werbenę, toć w końcu musi z niej coś być. Zamelduję, kiedy

Aniu, moje jeżówki z siewu też malutkie, pewnie na drugi rok zakwitną, ale będą i kasa zaoszczędzona. Te, co będą kwitły - to zeszłoroczne jeżówki i sadzonki od Małej Mi

Kasiu, te fotki, to sprawa lepszego aparatu. Robię na lustrzance. Na kompaktowym cyfrowym zbliżenia tak ładnie nie wychodziły. I lustrzanka lepiej oddaje wyrazistość barw. Reszta, to testowanie aparatu.
Kilka funkcji pojęłam już, ale kiedyś czytałam, ze mimo wypasionego sprzętu fotograficy i tak używają tylko kilku ulubionych funkcji. Ja też tak mam. Nie tylko z aparatem. Pralka ma 8 programów, ja używam dwóch Ze zmywarką tak samo
Ale na wyjazdy szkoda mi go, do Pęchcina wezmę starszą cyfrówkę. Tylko muszę zdjęcia z karty zrzucić, bo może miejsca zabraknąć

MiraR 21:35, 08 lip 2015

Dzieje się u Ciebie w ogrodzie dzieje No i teraz masz następny dylemat jakie drzewko wybrać...ja nie wiedziałabym..Ech te dylematy
Iwk4 21:38, 08 lip 2015

Mirko, zasób szkółki w drzewka i mój portfel rozwiążą pewnie za mnie ten problem
Viola 23:22, 08 lip 2015

Zmiany od zeszłego roku powalające, nie do uwierzenia, że tyle się w ciągu roku zmieniło. Dużo pracy Iwonko widać. U mnie jeżówka tylko jedna kwitnie od Małej Mi, biedronkowe jeszcze malutkie, słabo rosną. Werbena ma tylko jednego kwiatuszka, też czekam, aż się wezmą w garść Floksy jeszcze też nie
ren133 11:00, 09 lip 2015

Iwk4 napisał(a)

Na sadzenie tuj za gorąco. Poczekaj
Będę, czyli się spotkamy? Jak ja wszystkich rozpoznam ?
Ps. muszę wziąć książkę Danusi do podpisania

Jedna z wyższych to ja
Iwk4 11:15, 09 lip 2015

Nie ma mnie już w domu. Czekam w "przechowalni" e-Musiowej na wyjazd. Siedzę u M na służbowym, patrzę na chwastowisko na glinie - zupełnie inna ziemia niż u mnie. Tu kalosze potrzebne.
Wkurzam się, bo net wysiadł, a z telefonu nie ma zasięgu, żeby poczytać sobie na O. Znalazłam słaby zasięg w chwastach
Skrobię te parę słów stojąc w miejscu, a obok jeździ koparka i chłopaczek się na mnie dziwnie patrzy.

Zapomniałam identyfikatora zabrać z domu na zjazd. Danusia prosiła, by się zaopatrzyć. A tu taka prowincja przed Gdańskiem, że nic nie kupię.
Jak ktoś miałby dwa, to jeden bym pożyczyła na sobotę.

Reniu, ja będę z tych krótszych i "szczupłych inaczej"
Tess 12:47, 09 lip 2015

Iwonko, widziałam. To ich pierwszy rok u ciebie?
Moim zdaniem powinny dać radę.
One są niższe, niż moje. To zupełnie inna odmiana.
Milka 14:01, 09 lip 2015

Widzę, że traw zabawa nowym sprzętem i dobrze, bo ciągle nowe roślinki do ogrodu ściągasz