Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

ana_art 09:20, 12 sie 2015

polinka napisał(a)
Dałabym tego ML na całości Nie wiem czy takie 3 szt. posadzone będą dobrze wyglądać...ale ja Iwonko kocham mini mini więc oczywiście nie kieruj się moim zdaniem

Może ML w jednym długim pasie i do tego RB przed nim, już bez ptasich łapek?
ML też fajne tło robiłby dla hortensji w kwadracie.

Kleine Fontanne jak dla mnie za zielony na tą rabatkę.
Podobają mi się śliwy z dodatkiem jasnych traw ale oczywiscie Ty tu urządzisz

popieram! dla ptasich będzie już tam za ciasno a ML ładnie będzie kontrastował z ciemnymi liśćmi śliw
Zobacz ML z ciemnym drzewem co prawda nie ma takich bordowych liści jak śliwy ale ta jablon ma zabarwienie bordowe
Iwk4 09:24, 12 sie 2015

ana_art napisał(a)

aż nie wierzę jak to czytam
nie lubię czerwonego u siebie w ogrodzie u innych mi się podoba. Jeśli Ty go lubisz to dlaczego przejmujesz się tym że ktoś nie na widzi czerwonego?

Ana, to jest tak, że czytasz u innych, zastanawiasz się, zaczynasz wierzyć, że tak ma być, jak piszą inni. Potem się z tego otrząsasz i masz inne spojrzenie na te sprawy, nabierasz dystansu. Więc ja wczoraj wreszcie nabrałam dystansu do mojego czerwonego
No niestety mam taką przypadłość, że jak ktoś mi powie, ze w danej kiecce jest mi źle, to już więcej jej nie ubiorę Może dlatego wolę spodnie

Z ML będzie dobrze Dzięki
Iwk4 09:27, 12 sie 2015

A niedawno Ewa bacowa się śmiała, że ML będę ruszać. No muszę, aby podzielić
polinka 09:31, 12 sie 2015

Tylko poczekaj aż miną upały. Fotki przedpłocia mogę zrobić dopiero wieczorem jak wrócę z pracy.
Iwk4 09:34, 12 sie 2015

Poczekam, poczekam. I na fotki i na ochłodzenie
Nallar 09:39, 12 sie 2015

ana_art napisał(a)

aż nie wierzę jak to czytam
nie lubię czerwonego u siebie w ogrodzie u innych mi się podoba. Jeśli Ty go lubisz to dlaczego przejmujesz się tym że ktoś nie na widzi czerwonego?

Popieram w całej rozciągłości.
Mam żółty w ogrodzie bo lubię ten kolor, a jeśli ktoś nie lubi to niech go nie sadzi, proste.: Ogród tworzysz dla siebie.

Kiedy trafiłam na Twój wątek byłam pewna że zmieniasz jedną rabatę, a okazuje się że ta rewolucja dotyczy całego ogrodu. Podziwiam.
Iwk4 09:42, 12 sie 2015

No tak jakby ogród tworze od nowa Ewa, dostałam w tym roku sporo roślinek od dziewczyn, część siałam zimą, moje parapety wyglądały jak laboratorium Powstało zimą kilka projektów, które realizowałam. Ogród się zmienił. Zeszłoroczne rabaty się ładnie rozrosły.

Ewa, Ana, dzięki dziewczyny za to co napisałyście
ana_art 10:04, 12 sie 2015

Właśnie zauważyłam, że ML mam też przy czerwonym klonie
Kuba 10:08, 12 sie 2015

Iwonko, ja ciągle kombinuję gdzie przemycić czerwony do mojego ogrodu, uwielbiam ten kolor za jego energię, wiem że idziesz w dobrym kierunku
leon60 10:29, 12 sie 2015

Dałabym między śliwy ML na całości będzie pięknie i dla podkreślenia Barona na przodzie