Edytko, ja też miałam najpierw jukę na zwykłej rabacie. Teraz rosną wszystkie trzy na rabacie w żwirku i bardzo mi to się podoba. Dosadziłam z tyłu bordowe rozchodniki, są jeszcze malutkie, ale fajnie to może za rok wyglądać.:
Podoba mi się też taka inspiracja, może kiedyś dodam tu rozplenicę, ale u mnie wszystko jest mini, trochę mam mało miejsca...
No, szkoda... Były pyszne pierożki. Zbyszek chyba z tych smakołyków był najbardziej zadowolony.
Dostał laskę kiełbasy z koniny, wciągnął na poczekaniu Ale jeszcze w domu przeżywał te rarytasy
Zostawiłam go przy scenie, oglądał występy, a ja jeszcze po pełne jeżówki uciekłam
Łuki, w sprawie lili, były cebule po 2 zł też, kupiłam 5 sztuk. Ale nie mam gwarancji koloru. Sąsiadka co roku kupuje różowe i co roku wychodzą żółte.
Te po 7 były z ziemią z doniczek, pani gwarantowała kolor i odmianę na 200 procent. Tylko, jak kolor będzie pomyłką, gdzie ja ją będę szukać? Sama bym nie kupiła w tej cenie. Darowanemu koniowi ... no wiesz
Brałam, póki chcieli kupić mi
Werbenę chyba można przesadzać, bynajmniej ja tak robiłam, więc liczę, że jak się rozsieje, to na kilku rabatach bym ją chciała mieć. W tym roku się zgapiłam, zbyt mało wysianej mi wzeszło. Mogłam zabrać Ewie, jak byłam, ale się nie zgadałyśmy, ona miała nadmiar, ja deficyt. Więc wolę mieć nadmiar za rok.