Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

ModraSowa 01:22, 25 lip 2014

Aga,żeby nie było, ja też czekam na Twój powrót.
Pozdrowienia
Napia 18:06, 29 lip 2014

Dziewczyny - bardzo wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia. Zupełnie nie mogę się odnaleźć, próbuję wszystko ogarnąć, ale to niełatwe. Zbyt dużo spraw do załatwienia, tym bardziej, że za kilka dni ruszam znowu I na dodatek problemy z komputeremjeszcze przez jakiś czas na forum będę raczej gościem, dlatego biegnę zobaczyć, co u Was. Znając jednak żywioł forum, muszę się przygotować na to, że wszystkie zaległości nadrobię dopiero jesienią
Ogród dwa tygodnie przeżył, ale chwasty urosły na potęgę. Z warzywnika zrobiła się dżungla, a ponieważ w środku dnia nie da się pracować i podlewać,wstaję przed szóstą Jestem bardzo ciekawa, jak Wy radzicie sobie z upałami w ogrodzie
Pozdrawiam Was serdecznie
Nallar 18:39, 29 lip 2014

No nareszcie Agnieszko jesteś, domyślam się ile Cię czeka pracy w ogrodzie po tak długiej nieobecności. U nas od piątku w godzinach wieczornych pada więc podlewanie na jakiś czas skreślone z listy codziennych zajęć, zamiast tego na listę stałych zajęć trafił wpis ZBIÓR ŚLIMAKÓW. Takiej plagi to u mnie jeszcze nie było.
Dzięki za wpis i pochwały dla smoczycy.
zabaewa 23:41, 29 lip 2014

Aga - nie radzimy sobie - wegetujemy - i liczymy stracony czas, bo nie da się długo pracować w takich warunkach. Od kilku dni u nas pogoda jest identyczna jak w tym samym czasie w Wietnamie. Uwierz mi... Niczym się nie różni. Teraz nawet nad polem za płotm unosi się taka sama mgła jak nad dżungą albo jak nad lasem deszczowym na Borneo ...
asiach 23:59, 29 lip 2014

Witaj Agnieszko po przerwie. Mam nadzieję, że wypoczęłaś. Ale następny wyjazd się szybuje
Wypoczywaj my tu zaczekamy.
Co do pogody - szkoda ga... gorąco jeszcze w cieniu daję radę ale człowiek wraca skonany. Choć po pracy ok. 17 czy 18 troszeczke lepiej. Czekałąm na opad i nici może jutro. Ale jeżeli nie to rozkładam węże
Miłej nocy
P.s. Może z nami zamieszkasz na osiedlu - okolice Krakowa albo wielkopolska ????
iwonaal 10:15, 30 lip 2014

Aga upał nie miłosierny. Raz wstałam o 4.30 i było super. Codziennie mi się nie chce, ale trzeba będzie chociaż tak jak Ty o 6. Buziaki.
Bogdzia 15:12, 30 lip 2014

Chwasty nie tragedia jak mówi mała Mi duże łatwiej wyrywac więc sie nimi bardzo nie martw , dodatkowo cieniują ziemie i tak predko nie wysycha co tez ma znaczenie jesli wyjeżdżasz.Pozdrówka.
Gardener27 15:44, 30 lip 2014

Pozdrowienia zostawiam
Napia 10:16, 01 sie 2014

Nallar napisał(a)
No nareszcie Agnieszko jesteś, domyślam się ile Cię czeka pracy w ogrodzie po tak długiej nieobecności. U nas od piątku w godzinach wieczornych pada więc podlewanie na jakiś czas skreślone z listy codziennych zajęć, zamiast tego na listę stałych zajęć trafił wpis ZBIÓR ŚLIMAKÓW. Takiej plagi to u mnie jeszcze nie było.
Dzięki za wpis i pochwały dla smoczycy.

Jestem, ale tylko na chwilę dzisiaj ruszam dalej, dlatego tak rzadko jestem teraz na forum. Tyle pracy, że nie wiadomo, od czgo zacząć
U nas susza, wszędzie dookoła pada, a nas wszelkie deszcze omijają. Zostaje codzienne podlewanie ogrodu. Ślimaków u mnie jeszcze za wielu nie ma ale to pewnie tylko kwestia czasu
Smoczyca cudna
Napia 10:23, 01 sie 2014

asiach napisał(a)
Witaj Agnieszko po przerwie. Mam nadzieję, że wypoczęłaś. Ale następny wyjazd się szybuje
Wypoczywaj my tu zaczekamy.
Co do pogody - szkoda ga... gorąco jeszcze w cieniu daję radę ale człowiek wraca skonany. Choć po pracy ok. 17 czy 18 troszeczke lepiej. Czekałąm na opad i nici może jutro. Ale jeżeli nie to rozkładam węże
Miłej nocy
P.s. Może z nami zamieszkasz na osiedlu - okolice Krakowa albo wielkopolska ????

Asiu, u nas też gorąco i sucho, trzeba lać, bo szkoda roślin. Myślę sobie, że w Twoim zacienionym ogrodzie jest jednak przyjemnie
Z tym osiedlem fajny pomysł. Kraków czy Wielkopolska- wszędzie pięknie Gdy wrócę, będę musiała poczytać, bo dla mnie to zupełna nowość
Pozdrawiam serdecznie