Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ewulkowy ogród pod lasem początki...

Ewulkowy ogród pod lasem początki...

pasjonatkaam... 21:41, 26 kwi 2015

kachat napisał(a)
Ooo, ale fajne zakupy Tawuły śliczne, aż poleciałam poczytać o nich więcej

dziękuję,mało jeszcze na polskich stronach o nich piszą.Zobaczę jak się sprawdzą
Nallar 21:55, 26 kwi 2015

Też obstawiam mozgę i jeśli to ona to byłabym ostrożna. Miałam ją kilka lat temu i do dziś się jej pozbyć nie mogę, ciągle gdzieś wyłazi.
pasjonatkaam... 22:03, 26 kwi 2015

empolan napisał(a)
Przybywam z rewizytą Pięknie tu masz Zasiedziałam się. Widzę, że wystrój domku w podobnych klimatach do mojego. No i ja też czasem coś pomaluję - raz stare, raz nowe, raz na biało, a czasem dla kontrastu na czarno
Zdrówka dla ospowych dzieciaków

Przychodź,przychodź Dzięki za życzenia,przydadzą się bo słabo już wyrabiam na zakrętach,jeszcze się chłopisko pochorowało
Pokazuj swoje malarskie poczynania!
pasjonatkaam... 22:26, 26 kwi 2015

Nallar napisał(a)
Też obstawiam mozgę i jeśli to ona to byłabym ostrożna. Miałam ją kilka lat temu i do dziś się jej pozbyć nie mogę, ciągle gdzieś wyłazi.

dzięki,już coś mi przy niej wczesniej "śmierdziało" ,obstawiałam ,że mozga Picta a nie Miscant,muszę jej "zamontować" ograniczniki ,a przy okazji w szkółce uświadomić Panią,że sama nie wie co ma .
W tamtym roku pytam Panią zatrudnioną w szkółce np.co to za roslina ?
"No nie wiem ..noo..tak jak widać " Pytam dalej "na jakie stanowisko?" Odpowiedz "A o co chodzi z tym stanowiskiem..?"

Nallar 22:38, 02 maj 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

dzięki,już coś mi przy niej wczesniej "śmierdziało" ,obstawiałam ,że mozga Picta a nie Miscant,muszę jej "zamontować" ograniczniki ,a przy okazji w szkółce uświadomić Panią,że sama nie wie co ma .
W tamtym roku pytam Panią zatrudnioną w szkółce np.co to za roslina ?
"No nie wiem ..noo..tak jak widać " Pytam dalej "na jakie stanowisko?" Odpowiedz "A o co chodzi z tym stanowiskiem..?"

Obawiam się że nawet ograniczniki jej nie pomogą, ja wsadzałam w donicy, wylazła dołem, górą....już nigdy więcej jej nie wsadzę.

Kilka razy na pytanie co to za roślina usłyszałam "zwykły skalniak" Dzieje się tak z prostego powodu, sezonowi pracownicy, na których szkolenie nie ma czasu. Nie powinno tak być no ale.....
pasjonatkaam... 23:08, 02 maj 2015

Nallar napisał(a)

Obawiam się że nawet ograniczniki jej nie pomogą, ja wsadzałam w donicy, wylazła dołem, górą....już nigdy więcej jej nie wsadzę.

Kilka razy na pytanie co to za roślina usłyszałam "zwykły skalniak" Dzieje się tak z prostego powodu, sezonowi pracownicy, na których szkolenie nie ma czasu. Nie powinno tak być no ale.....

zastanawiam się czy nie zwrócić Pani bo jeszcze są w donicach,płaciłam po 15zł za doniczkę jako Miscant Variegatus tylko czy Pani przyjmie do wiadomości,że ma źle opisane doniczki..może chociaż zamieni na coś innego..hmmm
Nallar 23:16, 02 maj 2015

zastanawiam się czy nie zwrócić Pani bo jeszcze są w donicach,płaciłam po 15zł za doniczkę jako Miscant Variegatus tylko czy Pani przyjmie do wiadomości,że ma źle opisane doniczki..może chociaż zamieni na coś innego..hmmm

Ile????? jeśli możesz to zamień.
pawel_snopek 23:16, 02 maj 2015

Poprostu wywal roślinę i kupuj ze sprawdzonych miejsc
pasjonatkaam... 23:25, 02 maj 2015

znam siebie,zamienię oczywiście
waldek727 23:32, 02 maj 2015

coś tam zawsze urośnie i luki wypełni

Ewuniu.
Nie myśl tymi kategoriami, bo nie stworzysz ogrodu. Ma być to, co ty sobie zaplanowałaś do swoich kompozycji a nie to, co ktoś inny Ci wciska.