Biegnę z rewizytka

Przy okazji obejrzałam ostatnich 10 stron..... nasze ogrody w podobnym stylu... co prawda tu już wcześniej zaglądałam.... zapamiętałam narty, zumbe i przemeblowanie rabaty na froncie (chyba nic nie pomyliłam) ....i oczywiści eoczko wodne do któego mnie Sebek skierował....by pooglądałą jak to iini zrobili.... ale oczko zapamiętałam Twoje... Nie pamietam tylko czy taki wgłebnik powstaje u Ciebie czy u kogoś innego......
Ale nie do tego zmierzałam..świerki conika są cudne..uważam, że ładniejsze niż bukszpan, bo piękne każdego dnia.... i cieszę sie, ze się ze mna zgadzasz... przynajmniej w kwestii że coniki są piekne.... Jednego conika kupiłam wyłysiałego z jednej strony do cna, ale był wielki... mierzył tyle co ja..... Posadziłąm i po roku śladu juz nie byo, ze był łysy z jednej strony..... w następny rok zatakowały mi go przędziorki..znów wyłysiał, ale z innej strony......
Teraz wiem, że jak jest upał...to podlewam coniki po całym drzewku..odstrasza przędziorki.... i ja kprzedziorki mi sie pokazuja w ogrodzie to również coniki opryskuje... Przediorek lubi nie tylko coniki... w tym roku zaatakował mi szklarnię.... byliny..... a conikę i to tylko z tycm miniaturek w ostatnim rzucie.... trochę wyłysiało, ale za miesiąc sie naprawi...
Oprócz opryskiwania wodą na przędiozrka niczym ich nie nawożę, nie podlewam w czasie suszy....rosną.... i faktycznie tylko przędziorek jest ich wróg...
Bukszpany mi w tym roku zaatakował ocoś co skręca liscie.... bukszpany contra conika ...w tym roku z robalami jest remis... plus dla coniki, że nie trzeba jej ciać.... MI też dokucza kręgosłup i niestety musze go oszczędzać, bo jak rpzecholuję..to potem nie nadają sie nawet do leżenia.... stąd mam basen, bo to najlepsze lakarstwo na kręgosłup ..i gimanstyka dostosowana do dolegliwosci.
Uff.. miałą mwskoczyć na sekundę a znó nagrandziłąm na pó łgodziny..dlatego ograniczę liczbe wątków których pisze...... taka walka z uzlaeżnieniem.. Wcześeniej Twój wątek obserwowałam, ale coś mi pokasowało ustawienia i...już nie wróciłam do obserwacji...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.