Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Joanka 23:09, 30 lip 2011

Hahahahaha............
monteverde 23:12, 30 lip 2011

Joanka dopiero zaczęłaś polewać? ja myślałam,że już kończycie
kaisog1 23:13, 30 lip 2011

...no ja to już napewno kończę Do łóżeczka trzeba iść, odpocząć Także miłej nocki Wam życzę
myszorek 23:15, 30 lip 2011

o, ja właśnie dzisiaj u melona po raz pierwszy byłam i oglądałam. Coś tam kupiłam nawet, ale musi się najpierw ochrzcić w tym cholernym deszczu i przetrwać plagę komarów. Ładne rzeczy tam mają.
Ladna tojeść.Ja swoją też porozdzielałam trochę, ale kiedy to urośnie tak żeby plamę wielką w ogrodzie uczynić to nie wiem.
A mam pytanko: czy tojeść rozesłana może rosnąć w słońcu? I jak ona wygląda po zimie, szybko odbija?, bo bym ją może kupiła na front domu jeśli tak, a to całkiem spory placek(nie mylić z kotem Danusi)
Joanka 23:16, 30 lip 2011

Nieeee, dzisiaj późno do domu zlądowaliśmy.

No i jeszcze robotę na balkonie miałam, bo po tych deszczach musiałam całą skrzynkę petunii wywalić W ich miejsce wsadziłam stokrotkę afrykańską w czterech kolorach.
Podczas prac ziemnych uchwyt od skrzynki pękł i biedny M musiał jechać do Castoramy kupić nowe.
No i wrócił...... z dwoma powojnikami Prezydent
kaisog1 23:17, 30 lip 2011

Myszorku zdecydowanie może rosnąc na słońcu. Po zimie nie prezentuję się najlepiej jednak szybko odbija. Trzeba z nia uważać bo niekontrolowana zagłuszy nawet trawnik!

Dobra lecę Dziewczyny i Chłopaki Pa
Joanka 23:18, 30 lip 2011

To powyżej to odpowiedź na post monteverde
an_tre 23:20, 30 lip 2011

Joanka napisał(a)
Nieeee, dzisiaj późno do domu zlądowaliśmy.

No i jeszcze robotę na balkonie miałam, bo po tych deszczach musiałam całą skrzynkę petunii wywalić W ich miejsce wsadziłam stokrotkę afrykańską w czterech kolorach.
Podczas prac ziemnych uchwyt od skrzynki pękł i biedny M musiał jechać do Castoramy kupić nowe.
No i wrócił...... z dwoma powojnikami Prezydent

Joasiu kwitnace te prezydenty?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
myszorek 23:22, 30 lip 2011

kaisog1 napisał(a)
Myszorku zdecydowanie może rosnąc na słońcu. Po zimie nie prezentuję się najlepiej jednak szybko odbija. Trzeba z nia uważać bo niekontrolowana zagłuszy nawet trawnik!

Dobra lecę Dziewczyny i Chłopaki Pa

dziękuje, dziękuję
słodkich snóóóóóóóóóów
Matka 23:27, 30 lip 2011

A ja tez sobie popijam, mieliśmy sąsiadów wpadl na chwilke podziękowac za opiekę nad domem bo byli na wakacjach a zasiedzieliśmy się troszku dłuuuuużej-ale fajni ludzie sa to i fajnie jest dlużej posiedzieća wionko przynieśli-właśnie spijam restzkisię plącze jęzor już!no, Bogda, dość tego-karmisz dziecioka przeca