Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

anula_wn 17:19, 04 sty 2012

no ja nie gram...może czas zagrać ?

przydałoby się ciut kaski aby w końcu dopieścić ogród! taka praca etapami jest fajna, ale czekanie na efekt .... zwł. jak ktoś taki niecierpliwy jak ja no a małe roślinki to tanie roślinki, ehhh, że się powtórzę !
anula_wn 17:20, 04 sty 2012

Ewo, więc nie wiem czy znów nie odłożę na "za rok".... buuu
agniecha973 19:57, 04 sty 2012

Dziewczyny, no ale jest chociaż co planować i na co czekać. Pomyślcie jakby było nudno, gdyby już wszystko było duże i na swoim miejscu.
Pszczelarnia 20:30, 04 sty 2012

Trzeba nauczyć się czekać. No trzeba - mówię do siebie.
kaisog1 20:38, 04 sty 2012

Wszystko fajnie jak się ma niewielki ogród (chociaż i tak człowiek potem narzeka, że za mały ) ale jak się ma ogromniasty to przerażenie ogarnia
Pszczelarnia 20:46, 04 sty 2012

Co do roślin: lepiej mniej gatunków niż więcej; co do powierzchni lepiej więcej niż mniej. Tak uważam. Posiadanie ziemi nie boli.
agniecha973 20:53, 04 sty 2012

Właśnie chciałam napisać, że od przybytku głowa nie boli, a tu mnie Pszczelarnia ubiegła. Mnie tylko czasem ręce, zwłaszcza wiosną.
Pszczelarnia 20:56, 04 sty 2012

No mamy tak samo.
Elfik 21:04, 04 sty 2012

Witam Cię Gosiu, pięknie masz położone Kubusiowo i przepięknie wkomponowany dom w nierówność terenu. A widok z domku na jezioro – boski! Już od Świąt podczytuję Twój wątek, i aż mi go trudno ogarnąć, ale wyczytałam wiele wskazówek dla siebie... Kiedy tak po kolei oglądam te Wasze nowo zagospodarowywane ogrody i te małe wsadzane do ziemi roślinki, to strasznie jestem ciekawa, jak to już tego lata będzie wyglądać. Dopiero teraz wiem, jak się powinno zaczynać i jak projektować rabaty. Aż mi żal, że nie mogę zacząć wszystkiego od początku, tak z głową!, i z dobrymi doradcami. Masz niespożytą energię dziewczyno, głowę nabitą pomysłami, spalasz się po prostu! Przy okazji dowiedziałam się dużo o kołatającym serduchu – i już mi lepiej... A niech se puka jak chce, byleby przy robocie nie przeszkadzało.
Podziwiam też Twoje talenty, inspirująca jesteś, już kombinuję się czegoś przyuczyć (podrzuć ten link, jak zrobić pudełeczko, bo się nie doczytałam)
Życzę Ci tej wygranej w Totka – ja też mam głębokie przeświadczenie, że wygram, ale Tobie odstępuję jakąś dużą kumulację... A Kubuś to strasznie całuśne dzieciątko! Buziaki dla sympatycznej rodzinki!
kaisog1 21:49, 04 sty 2012

Witaj Elu

Tu link dla Ciebie http://manualni.blogspot.com/2011/03/proste-pudeko-z-papieru.html

Ela ja też jestem ciekawa jak to wszytsko będzie wyglądać w tym roku. Niecierpliwię się ale jednocześnie martwię czy dam radę zrobić to co sobie zaplanowałam
Faktycznie głowę mam pełną pomysłów, to chyba po mojej Babijce Ona też nie umiała usiedzieć bezczynnie, zawsze coś wymyślała... Z tym serduchem to uważaj. U mnie okazało się, że jest jednak wada. Chociaż teraz myślę, że to nerwy były przyczyną....

Nie dziękuję za życzenie (coby nie zapeszyć) Chciałabym, żeby była taka mega kumulacja, żeby każdy Ogrodowiczań wygrał dla siebie po banieczce