Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Gardenarium 21:34, 15 lut 2012

kaisog1 napisał(a)

Chciałabym Wam serdecznie wszystkim podziękować, w szczególności Szefowej..... za stworzenie tego miejsca, za możliwość uczenia się, za przesympatyczną, rodzinna atmosferę, za ogromną życzliwość i wielgachne serce, za zarażanie nas "lajkoników" pasją ogrodową, za............ matko mogłabym wymieniac i wymieniać Krótko:

SZEFOWA KOCHAM CIĘ! I Was moi drodzy Ogrodowiczanie, bo bez Waszego udziału nie byłoby tego wszystkiego

Ode mnie za to wyznanie miłosne

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 21:37, 15 lut 2012

Marta 3 pażdziernika A te stoły to marzenie.....

SZEFOWA
anula_wn 21:37, 15 lut 2012

Gosia, moja klientka mi dzisiaj mówi, że nie zapisali jej do lekarza (przed południem było...), bo miejsc niby nie ma.... pytają co jej jest i jak stwierdzili, że to nie zagraża jej życiu - kazali przyjść jutro!
no nie mogą się przecież przepracować.....
agniecha973 21:40, 15 lut 2012

U nas też jest z tym horror. W piątek gorączka, a zapisują na poniedziałek po 16.00. No jaja normalne.
kaisog1 21:42, 15 lut 2012

Ania...... powiem Ci tylko tyle.... mialam ostatnio problem, dosć poważny, dzwonię więc na pogotowie a babka do mnie wrzeszczy, żebym sobie poszła do lekarza pierwszego kontaktu (o 2 w nocy). Powiedziałam pani tylko że jak ma na mnie odreagowywać zły dzień to ja dziękuję za taką pomoc pogotowia.... Nie będe tu pisac o co chodziło ale w każdym razie przytomna dyspozytorka powinna pogotowie wysłac migiem....
anula_wn 21:43, 15 lut 2012

no to skandal jest ! ja rozumiem, że dużo ludzi, ale jak chodzi o zdrowie, to powinni wszystkich przyjąć !
Kiedyś 2 dni próbowałam zapisać dziecko i się nie udawało, więc wyprowadzona z równowagi nawrzeszczałam czy ma umierać aby go w końcu przyjęli!? i miejsce się znalazło o 9.45 ! ot co
anula_wn 21:44, 15 lut 2012

to było na poprzedni, Agi post
kaisog1 21:45, 15 lut 2012

agniecha973 napisał(a)
U nas też jest z tym horror. W piątek gorączka, a zapisują na poniedziałek po 16.00. No jaja normalne.

Trzeba się wykłucać.... i nie dawać za wygraną. Dziwnym trafem miejsce zawsze się znajdzie.... Jeżeli chodzi o pediatrów to faktycznie jest problem bo ich po prostu fizycznie nie ma. Młodzi teraz nie chcą iśc na pediatrię. Z endokrynologami dziecięcymi to już porażka w ogóle....
Pszczelarnia 21:46, 15 lut 2012

Gosiek miły! Dzięki za roczek. Ale zleciało! Oby dalej trwało. Raczej trwała - ta miłość.
A Kuba, bardzo fajnie trzyma długopis w ręce!
anula_wn 21:46, 15 lut 2012

ale oni powinni się "bać" , bo te rozmowy są nagrywane!
ja na szczeście oprócz powyższego przypadku mam dobre doświadczenia, alboi nie mam takich dramatycznych.

Współczuję Gosia nocnej akcji, bo to ręce opadają jak nie wiadomo co zrobić , a pomocy znikąd.....